ATP
Υποψήφιος για αθλητική προσωπικότητα της χρονιάς από το BBC o Djokovic

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic © Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Τρίτη, 07 Δεκεμβρίου 2021 - 14:43

O Novak Djokovic θα είναι υποψήφιος για το κορυφαίο βραβείο στα αθλητικά βραβεία του BBC, αυτό της κορυφαίας προσωπικότητας της χρονιάς.

Υποψήφιος για το κορυφαίο βραβείο των BBC Sports Awards για το 2021 θα είναι ο Novak Djokovic, ο οποίος κέρδισε τα 3 από τα 4 Grand Slams, παρέμεινε στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης όλη τη διάρκεια της χρονιάς και έφτασε μια νίκη μακριά από το εξωπραγματικό ρεκόρ του calendar-Year Grand Slam.

Ο Djokovic, ο οποίος είχε κερδίσει το βραβείο της αθλητικής προσωπικότητας της χρονιάς το 2011, σε ακόμα μια χρονιά που είχε κερδίσει τα 3 από τα 4 Slams της σεζόν, θα διεκδικήσει για 2η φορά το συγκεκριμένο βραβείο.

Εκτός από τον Djokovic, υποψήφιοι είναι ο Max Verstappen, ο οποίος είναι κοντά στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 για φέτος, η Elaine Thompson-Herah, η οποία κέρδισε 3 χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια στο Τόκιο και έφτασε πολύ κοντά στο παγκόσμιο ρεκόρ στα 100 μέτρα στο μίτινγκ του Eugene, η Rachael Blackmore, που κέρδισε το Grand National στην ιππασία, ο Saul 'Canelo' Alvarez, που κέρδισε τον Caleb Plant σε αγώνα πυγμαχίας, καθώς και ο Tom Brady, που κατέκτησε το Super Bowl με τους Tampa Bay Buccaneers.

Η ψηφοφορία για το νικητή ξεκίνησε αυτή την εβδομάδα και θα ολοκληρωθεί την Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου. Ο νικητής θα ανακοινωθεί στην ειδική εκδήλωση που θα λάβει χώρα στο Media City UK του Σάλφορντ την Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots