ATP
ATP: Όλα τα championship points του 2021 (vid)

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © Corrine Dubreuil/ATP Tour
tn team Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου 2021 - 12:55

Σε ένα πλούσιο βίντεο, η ATP συγκέντρωσε όλα τα championship points από τα τουρνουά της γι' αυτή τη χρονιά, θυμίζοντάς μας κάποιες από τις μεγαλύτερες στιγμής της σεζόν, όπως ο πρώτος τίτλος Masters 1000 του Στέφανου Τσιτσιπά.

Ο Τσιτσιπάς πρωταγωνιστεί σε δυο πόντους στο συγκεκριμένο βίντεο, καθώς εκτός από το Monte-Carlo Masters, κατέκτησε και το 250άρι της Λυών, πριν φτάσει στο Roland Garros, όπου ηττήθηκε στον τελικό από τον Novak Djokovic.

Κορυφαίος γι' αυτή τη χρονιά σε τίτλους ήταν ο Alexander Zverev, που κέρδισε 6 τίτλους. Ανάμεσα σ' αυτούς ήταν οι δυο σημαντικότεροι μετά από τα Grand Slams, το ATP Finals και οι Ολυμπιακοί Αγώνες (που δεν είναι στο βίντεο επειδή είναι τουρνουά της ITF).

Ο Novak Djokovic κέρδισε τα 3 από τα 4 Grand Slams φέτος (ούτε τα Slams είναι στο βίντεο), από τους 5 συνολικά τίτλους του, ενώ 5 τίτλους - όλους σε 250άρια - κέρδισε και ο Casper Ruud. Στο βίντεο είναι ακόμη οι Daniil Medvedev, Rafael Nadal, Jannik Sinner, Hubert Hurkacz, Matteo Berrettini και άλλοι.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots