ATP
Djokovic: "Η προετοιμασία ξεκίνησε και πηγαίνει καλά"

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic Φωτογραφία: Tennis Photo Network
tn team Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2021 - 11:19

Ο Novak Djokovic μπορεί να μην έχει αποκαλύψει ακόμα το αν έχει εμβολιαστεί και το αν θα ταξιδέψει στην Αυστραλία, αλλά έδωσε ένα στοιχείο προς αυτή την κατεύθυνση, στην τελευταία του δημόσια εμφάνιση στο Βελιγράδι.

Ο Djokovic, ο οποίος παρακολούθησε από το γήπεδο την αναμέτρηση του Ερυθρού Αστέρα με τη Μπαρτσελόνα για την Ευρωλίγκα το βράδυ της Τρίτης, έκανε ένα σύντομο σχόλιο στα τοπικά media.

"Η προετοιμασία για το 2022 έχει ήδη ξεκινήσει και πηγαίνει θαυμάσια", είπε χαρακτηριστικά ο 34χρονος Σέρβος, δίνοντας ένα στοιχείο πως πιθανότατα θα ταξιδέψει κανονικά στην Αυστραλία, για το ATP Cup και το Australian Open.

Ο κάτοχος 20 Grand Slam τίτλων, που θα διεκδικήσει το Australian Open για 10η φορά και το 21ο major της καριέρας του, δεν θέλησε να αποκαλύψει μέχρι στιγμής την κατάσταση του εμβολιασμού του, όπως και το αν θα πάει γενικά στην Αυστραλία, υπό αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες και τον αποκλεισμό όλων των μη εμβολιασμένων παικτών. Φαίνεται ωστόσο πως κινείται προς αυτή την κατεύθυνση, με τις πιθανότητες φυσικά να αυξάνονται όσο οι μέρες περνούν και το όνομά του παραμένει στις λίστες συμμετοχής των δυο αυστραλιανών τουρνουά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots