ATP
ΒΟΜΒΑ: Μένει εκτός ΑΤΡ Cup o Djokovic

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic Φωτογραφία: Tennis Photo Network
tn team Σάββατο, 25 Δεκεμβρίου 2021 - 13:16

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της σερβικής Blic, o Novak Djokovic βρίσκεται ακόμα στο Βελιγράδι και δεν σκοπεύει να αγωνιστεί στο ATP Cup! Δεν υπάρχει ακόμα επίσημη τοποθέτηση από τον Nole. 

Όπως δημοσίευσε πριν από λίγο η Blic και η δημοσιογράφος Jelena Medic, o κορυφαίος τενίστας του κόσμου επέλεξε να μην αγωνιστεί στο ATP Cup στο Σίδνεϊ την επόμενη εβδομάδα και μένει να περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση.

Η Σερβία θα ξεκινούσε τις υποχρεώσεις της στο ATP Cup από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, που είναι την Πρωτοχρονιά, ωστόσο θα παραταχθεί χωρίς τον Nole, με τους Filip Krajinovic, Dusan Lajovic, Matej Sabanov, Nikola Cacic και Nikola Milojevic, όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα.

Η πηγή της εφημερίδας, ανέφερε πως κατά 99% ο Novak δεν θα ταξιδέψει στο Σίδνεϊ για το ATP Cup και πως αυτή την περίοδο προπονείται στο Βελιγράδι.

Το μεγάλο ερώτημα, αν βεβαίως επιβεβαιωθούν τα παραπάνω, θα είναι το Australian Open, από το οποίο απέχουμε ακόμα κάτι παραπάνω από 3 εβδομάδες (ξεκινάει στις 17 Ιανουαρίου).

Εκτός απρόοπτου, θα έχουμε κάποια επίσημη ανακοίνωση για το Grand Slam της Μελβούρνης από τον Nole πριν από την Πρωτοχρονιά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots