ATP
Προπονείται στη Μαρβέγια ο Djokovic

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic © Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Παρασκευή, 31 Δεκεμβρίου 2021 - 17:14

Στη Μαρβέγια της Ισπανίας θα αλλάξει χρόνο ο Novak Djokovic, ο οποίος έφυγε από το Βελιγράδι και συνεχίζει την προετοιμασία του σε συνθήκες πιο κοντινές στο Australian Open.

Ο Djokovic συνεχίζει να κρατάει ζωντανό το μυστήριο γύρω από το αν θα παίξει στο Australian Open, εθεάθη όμως να προπονείται στη Μαρβέγια της Ισπανίας σήμερα, δείχνοντας ίσως πως βρίσκεται προς αυτή την κατεύθυνση.

Θυμίζουμε πως ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου ήταν με την οικογένειά του στο Βελιγράδι τις τελευταίες εβδομάδες, όπου πέρασε την περίοδο των διακοπών, αλλά και τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας του.

Επέλεξε να μην αγωνιστεί στο ATP Cup, χωρίς να ανακοινώσει τον λόγο, αλλά όλα τα σενάρια για το Australian Open παραμένουν ανοιχτά, έχοντας μέχρι τώρα μόνο διάφορες φήμες και καμία επίσημη πληροφόρηση για τις προθέσεις του.

Η μεταφορά του πάντως στη Μαρβέγια, όπου επίσης διαθέτει μόνιμη κατοικία, φαίνεται πως είναι ένα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση, καθώς προπονείται πλέον σε outdoor γήπεδα με καλό καιρό. Επιπλέον, προπονήθηκε με τις επίσημες μπάλες του Australian Open.

Το πρώτο Grand Slam της χρονιάς θα αρχίσει στις 17 Ιανουαρίου, που σημαίνει πως υπάρχει αρκετός χρόνος για τον Σέρβο, που αν τελικά βρεθεί στη Μελβούρνη θα διεκδικήσει τον 10ο τίτλο του εκεί και τον 21ο συνολικά σε Grand Slam διοργάνωση.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots