ATP
Εκτός Ρότερνταμ Medvedev και Sinner

 
Daniil Medvedev
Daniil Medvedev © Peter Staples/ATP Tour
tn team Πέμπτη, 03 Φεβρουαρίου 2022 - 11:57

O Daniil Medvedev, που έπαιξε την Κυριακή στον τελικό του Australian Open, δεν θα αγωνιστεί στο Ρότερνταμ την ερχόμενη εβδομάδα, όπως και ο Jannik Sinner, που απέσυρε επίσης τη συμμετοχή του. Στο κυρίως ταμπλό θα τους αντικαταστήσουν οι Andy Murray και Jo-Wilfried Tsonga. 

Όπως ανακοίνωσε το τουρνουά του Ρότερνταμ πριν από λίγο, οι Murray και Tsonga, αμφότεροι πρώην πρωταθλητές στο 500άρι της Ολλανδίας, θα αντικαταστήσουν στο κυρίως ταμπλό τους Medvedev και Sinner, που απέσυραν σήμερα τη συμμετοχή τους από το ABN AMRO World Tennis Tournament.

"Δυστυχώς, δεν θα παίξω στο Ρότερνταμ αυτή τη χρονιά. Μόλις επέστρεψα από την Αυστραλία και δεν είμαι έτοιμος να αγωνιστώ. Το Ρότερνταμ είναι ένα από τα αγαπημένα μου τουρνουά στο tour και ο Richard (σ.σ. Krajicek, διευθυντής του τουρνουά) κάνει εξαιρετική δουλειά με τους παίκτες εκεί. Ανυπομονώ να επιστρέψω στο μέλλον", είπε ο Medvedev.

Τη συμμετοχή του από το Ρότερνταμ απέσυρε και ο Jannik Sinner, ο οποίος θα αντικατασταθεί από τον Tsonga, πρωταθλητή του τουρνουά το 2017, που έχει επιστρέψει στο tour μετά από μερικά πολύ δύσκολα χρόνια που ταλαιπωρείται από τραυματισμούς.

Η απουσία του Medvedev από το Ρότερνταμ, σημαίνει και πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα είναι στο Νο.1 του ταμπλό. Στο 500άρι του Ρότερνταμ αναμένεται να συμμετέχουν ακόμα οι Andrey Rublev, Felix Auger-Aliassime, Hubert Hurkacz, Denis Shapovalov, Cameron Norrie, Aslan Karatsev και Gael Monfils.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots