ATP
Στο Νο.1 του Ρότερνταμ ο Τσιτσιπάς

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © ABN AMRO WTT
tn team Παρασκευή, 04 Φεβρουαρίου 2022 - 4:05

Με την απόσυρση του Daniil Medvedev από το τουρνουά του Ρότερνταμ ο Στέφανος Τσιτσιπάς περνάει στο Νο.1 του ταμπλό. Συνολικά 3 παίκτες από το Top 10 και 8 από το Top 20 αναμένεται να αγωνιστούν στο 500άρι της Ολλανδίας.

Ο Τσιτσιπάς, Νο.4 στην παγκόσμια κατάταξη, θα είναι στο Νο.1 του ταμπλό στην αποψινή κλήρωση του ABN AMRO World Tennis Tournament, μετά και την απόφαση του Daniil Medvedev να μην αγωνιστεί στο τουρνουά του Ρότερνταμ.

Το ταμπλό στο πρώτο 500άρι της χρονιάς παραμένει ιδιαίτερα δυνατό. Νο.2 θα είναι ο Andrey Rublev, ενώ Νο.3 θα είναι ο Felix Auger-Aliassime, που θα είναι και ο 3ος παίκτης από το Top 10 που θα συμμετέχει.

Από το Top 20 υπάρχουν 5 ακόμα παίκτες στο ταμπλό, οι Hubert Hurkacz, Denis Shapovalov, Cameron Norrie, Aslan Karatsev και Gael Monfils.

Θα είναι ακόμα στο ταμπλό οι Alex De Minaur, Karen Khachanov, Nikoloz Basilashvili, Alexander Bublik, Filip Krajinovic και Alejandro Davidovich Fokina, καθώς και οι Andy Murray και Jo-Wilfried Tsonga, που πήραν wild card από τους διοργανωτές.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots