ATP
Δεν θα παίξει στο Roland Garros o Murray

 
Andy Murray
Andy Murray ©Corinne Dubreuil/FFT
tn team Κυριακή, 06 Φεβρουαρίου 2022 - 15:42

O Andy Murray ανακοίνωσε πως δεν θα αγωνιστεί σε κανένα τουρνουά στο χώμα φέτος, ούτε στο Roland Garros, επειδή τα προηγούμενα χρόνια το χώμα προκάλεσε προβλήματα στο σώμα του.

"Αυτή τη στιγμή δεν σκοπεύω να παίξω στο χώμα. Τα δυο τελευταία χρόνια, το χώμα χειροτέρεψε τα πράγματα για μένα. Πέρσι είχα κάποια θέματα στην αρχή της χρονιάς και το χώμα δεν με βοήθησε, οπότε το συζητήσαμε με την ομάδα μου και φέτος, ακόμα και αν νιώθω καλά και υγιής, δεν θα πάρω αυτό το ρίσκο", είπε ο Murray στη σημερινή του συνέντευξη Τύπου στο Ρότερνταμ.

"Δεν είναι ότι δεν σκοπεύω να παίξω ξανά στο χώμα στο μέλλον. Αλλά πέρσι σχεδόν έχασα το Wimbledon, ήμουν κοντά στο να χάσω όλη τη σεζόν του γρασιδιού, επειδή έπαιξα στο χώμα. Θα προσπαθήσω να παίξω ξανά στο χώμα στο μέλλον", πρόσθεσε ο 34χρονος Βρετανός.

"Πέρσι είχα πολύ γεμάτο πρόγραμμα στο τέλος της χρονιάς και για τους επόμενους μήνες δεν θέλω να πάρω κανένα ρίσκο και να χτίσω μια καλή κατάσταση για τη σεζόν του γρασιδιού", κατέληξε ο Murray, ο οποίος έχει κατακτήσει 2 φορές στην καριέρα του το Wimbledon.

O Murray βρίσκεται στο Ρότερνταμ και αυτή την εβδομάδα θα αγωνιστεί στο ABN AMRO World Tennis Tournament. Στον 1ο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Alexander Bublik, που σήμερα θα παίξει στον τελικό του Open Sud de France.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots