ATP
Ρότερνταμ: Το πρόγραμμα της Πέμπτης

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © ABN AMRO WTT
tn team Πέμπτη, 10 Φεβρουαρίου 2022 - 9:07

Το σημερινό απόγευμα θα επιστρέψει στην Ahoy Arena του Ρότερνταμ ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που θα διεκδικήσει την είσοδό του στα προημιτελικά του ABN AMRO World Tennis Tournament. Δείτε το πρόγραμμα της ημέρας.

Στο τρίτο παιχνίδι της ημέρας, γύρω στις 15:30 ώρα Ελλάδας, θα μπει στη μάχη του 2ου γύρου του ABN AMRO World Tennis Tournament o Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Ilya Ivashka από τη Λευκορωσία. Θα είναι η πρώτη συνάντηση των δυο παικτών στο tour.

Στις 12:00 θα αρχίσει το πρόγραμμα της ημέρας, με την αναμέτρηση του γηπεδούχου Botic Van De Zandschulp, απέναντι στον προερχόμενο από τα προκριματικά, Jiri Lehecka, που θυμίζουμε πως έκανε τη μεγάλη έκπληξη στον 1ο γύρο, αποκλείοντας τον Denis Shapovalov.

Στις 13:30 περίπου ο Andrey Rublev θα αντιμετωπίσει τον Soonwoo Kwon και θα ακολουθήσει η αναμέτρηση του Στέφανου με τον Ivashka. Στις 20:30 το βράδυ, ο Andy Murray θα αντιμετωπίσει τον Felix Auger-Aliassime, ενώ στις 22:30 ο Tallon Griekspoor θα παίξει με τον Marton Fucsovics.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (10/02):

Centre Court:
12:00 Botic Van De Zandschulp v. Jiri Lehecka [Q] COSMOTE SPORT 6HD
13:30 Soonwoo Kwon v. Andrey Rublev [2] COSMOTE SPORT 6HD
15:30 Στέφανος Τσιτσιπάς [1] v. Ilya Ivashka COSMOTE SPORT 6HD
20:30 Andy Murray v. Felix Auger-Aliassime [3] COSMOTE SPORT 6HD
22:30 Tallon Griekspoor v. Marton Fucsovics COSMOTE SPORT 6HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots