ATP
Μόνο εμβολιασμένοι και στο Indian Wells

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic © Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Πέμπτη, 10 Φεβρουαρίου 2022 - 19:05

Ξανά σε θέση πίεσης φαίνεται πως βρίσκεται ο Novak Djokovic, καθώς το Indian Wells Masters ανακοίνωσε πως θα δεχτεί μόνο εμβολιασμένους παίκτες στο τουρνουά του 2022.

Για ακόμα μια φορά ασκείται πίεση στον Novak Djokovic, που μπορεί να βρίσκεται στη λίστα συμμετοχής του πρώτου Masters της χρονιάς, η παρουσία του ωστόσο στο Indian Wells δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Τις τελευταίες ώρες, οι διοργανωτές του BNP Paribas Open ανακοίνωσαν πως θα δεχτούν μόνο εμβολιασμένους παίκτες για το τουρνουά του 2022.

"Το BNP Paribas Open θα απαιτήσει απόδειξη πλήρως εμβολιασμού από όλους τους εμπλεκόμενους, για την είσοδο στο Indian Wells Tennis Garden", ανέφερε η σχετική ανακοίνωση, που αφορά φυσικά και τους θεατές και το προσωπικό το τουρνουά.

Έχει ξεκινήσει και αναπαράγεται από τα σερβικά ΜΜΕ εδώ και λίγες μέρες πως ο Djokovic σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να εμβολιαστεί, καθώς θυμίζουμε τον προηγούμενο μήνα δεν του επιτράπηκε η είσοδος στην Αυστραλία γι' αυτό το λόγο, παρότι είχε μαζί του πιστοποιητικό πρόσφατης νόσησης και εγκεκριμένη ιατρική εξαίρεση.

Το Indian Wells Masters θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως τις 20 Μαρτίου.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots