ATP
Σάκκαρη: "Αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο να δω τα θετικά"

 
Μαρία Σάκκαρη
Μαρία Σάκκαρη © Formula TX
tennisnews team Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου 2022 - 22:46

Η Μαρία Σάκκαρη τόνισε στη συνέντευξη Τύπου μετά από τον τελικό της Αγίας Πετρούπολης πως θα χρειαστεί λίγες μέρες για να ξεκουραστεί και σχολίασε πως αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο να δει τα θετικά.

"Αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο να δω τα θετικά και να επαινέσω τον εαυτό μου. Χρειάζομαι να ξεκουραστώ για λίγες ημέρες. Ίσως να υπήρχαν θετικά σ' αυτό το παιχνίδι, αλλά για μένα τώρα είναι πολύ δύσκολο να τα σκεφτώ", είπε η Σάκκαρη, στην τελευταία της συνέντευξη Τύπου για φέτος στην Αγία Πετρούπολη.

Η Σάκκαρη έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι παρά την ήττα από την Anett Kontaveit, αφού αυτός ήταν αναμφίβολα ένας από τους καλύτερους τελικούς έως τώρα στη σεζόν.

Για την ανατροπή που έκανε από το 2-5 στο 1ο σετ, είπε: "Ως παίκτρια του τένις, πρέπει να είσαι πάντα έτοιμη να παλέψεις έως το τέλος. Ένα comeback είναι μέρος του αθλήματος, μέρος της δουλειάς που κάνουμε. Το κατάφερα και εκείνη το έκανε επίσης. Αυτό είναι το τένις."

Για τα καλά ποσοστά που είχε σήμερα από τη γραμμή του σερβίς - παρά την ήττα - είπε: "Ξέρετε, μπορείς να κερδίσεις έναν αγώνα όταν έχεις 70% στο πρώτο σου σερβίς, μπορείς να κερδίσεις κι όταν έχεις 50%. Δεν πιστεύω ότι επηρέασε το σερβίς μου το παιχνίδι σε τόσο μεγάλο βαθμό σήμερα, αλλά είμαι χαρούμενη που είχα καλά στατιστικά στο σερβίς, μου δίνει αυτοπεποίθηση για το επόμενο τουρνουά."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots