ATP
Τσιτσιπάς: "Είχα μεγαλύτερα όπλα"

 
Τσιτσιπάς: "Είχα μεγαλύτερα όπλα"
tn team Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2022 - 22:53

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον αντίπαλό του, Hugo Gaston, μετά τη νίκη του επί του Γάλλου στη Μασσαλία.

"Είναι ένας παίκτης που παίζει πολύ καλό τένις, ανεξάρτητα με τη θέση του στην παγκόσμια κατάταξη. Είναι ένα ταλαντούχο παιδί το οποίο προσπαθεί πάρα πολύ. Έχει χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του που δε βλέπεις πολύ συχνά, το drop shot του είναι από τα καλύτερα που έχω δει και παίζει πολύ τακτικά, τρέχει και κινείται πολύ καλά μέσα στο γήπεδο. Ήταν μια πολύ δύσκολη πρόκληση, αλλά ένιωσα ότι είχα μεγαλύτερα όπλα από εκείνον και αυτό με βοήθησε στο τέλος", είπε ο Τσιτσιπάς σε δηλώσεις του στα ελληνικά μετά τη νίκη του με 2-0 σετ επί του Hugo Gaston.

Για το πόσο εκνευριστικό είναι όταν αγωνίζεσαι με έναν παίκτη που βρίσκει συνεχώς τις γραμμές: "Αυτό είναι το πιο δύσκολο όταν αντιμετωπίζεις έναν τέτοιο παίκτη. Πρέπει να παραμένεις ψύχραιμος και να πιστεύεις πως το παιχνίδι σου θα αποδώσει καρπούς."

Για το πως νιώθει που βρίσκεται στη Μασσαλία: "Μου αρέσει που είμαι εδώ, έχω καλή ψυχολογία. Μου άρεσε που τραγουδούσαν τα παιδιά, φώναξαν το όνομά μου περισσότερες από χίλιες φορές σήμερα! Είναι ένα ωραίο τουρνουά, ο κόσμος είναι πολύ καλός εδώ και απολαμβάνει πραγματικά το παιχνίδι."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots