ATP
Ανακοίνωσε συνεργασία με Vagnozzi o Sinner

 
Jannik Sinner
Jannik Sinner © Peter Staples/ATP Tour
tn team Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου 2022 - 14:43

O Jannik Sinner επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να συνεργάζεται με τον Simone Vagnozzi, δείχνοντας για την ώρα πως δεν θα προχωρήσει στη λύση ενός "super-coach".

Δυο μέρες μετά την ανακοίνωσή του για το τέλος της συνεργασίας του με τον Riccardo Piatti, o Jannik Sinner ανακοίνωσε τον αντικαταστάτη του, που θα είναι ο Simone Vagnozzi.

"Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω πως θα δουλέψω με τον Simone Vagnozzi ως προπονητή μου, που θα είναι στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μου", έγραψε στην ανακοίνωσή του ο 20χρονος Ιταλός, που ξεκαθάρισε πως για την ώρα δεν σκοπεύει να κάνει άλλες προσθήκες στην ομάδα του.

"Αυτή τη στιγμή δεν έχω πλάνα για να προσθέσω άλλα μέλη στην ομάδα μου, αλλά θα επανεξετάζουμε την κατάσταση με τον καιρό. Είμαι ενθουσιασμένος με το ξεκίνημα αυτού του νέου κεφαλαίου."

Ο Vagnozzi έχει δουλέψει στο παρελθόν στο πλευρό του Marco Cecchinato, που το 2018 είχε φτάσει στα ημιτελικά του Roland Garros, καθώς και με τον Stefano Travaglia.

Θυμίζουμε πως ο Sinner χώρισε τους δρόμους του με τον Piatti μετά από αρκετά χρόνια, αφού συνεργάστηκαν μαζί σχεδόν σε όλη την εφηβεία του νεαρού Ιταλού. Μαζί με τον Piatti, αποδέσμευσε και 5 ακόμα μέλη του τιμ του.

Για την ώρα δεν φαίνεται πως σκοπεύει να συνεχίζει με μια πολυμελή ομάδα, ούτε πως θα δουλέψει με κάποιον "super coach", καθώς θυμίζουμε πως ακούστηκε έντονα και το όνομα του Magnus Norman, ως πιθανού αντικαταστάτη του Piatti.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots