ATP
Στην 8άδα του Ντουμπάι Sinner και Rublev (vid)

 
Jannik Sinner
Jannik Sinner © DDF Tennis
tn team Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2022 - 16:29

O Jannik Sinner και ο Andrey Rublev ξεπέρασαν τα εμπόδια των Andy Murray και Soon-woo Kwon αντίστοιχα, για να προκριθούν στα προημιτελικά του Dubai Tennis Championships.

Ένα πολύ καλό παιχνίδι πραγματοποίησε ο Jannik Sinner, ο οποίος επιβλήθηκε του Andy Murray με 7-5, 6-2 σε 1 ώρα και 43 λεπτά, για να προκριθεί στα προημιτελικά του Dubai Tennis Championships.

Ο Sinner κυριάρχησε στο court, αφού δεν επέτρεψε στον Murray να φτάσει σε break point. "Έσπασε" για 1η φορά το σερβίς του Βρετανού στο 11ο game για να προηγηθεί με 6-5 και να σερβίρει στη συνέχεια για το 7-5, ενώ στο 2ο σετ έκανε άλλα 2 breaks, έχοντας την ευκαιρία και για περισσότερα, για να κλείσει την αναμέτρηση έχοντας κερδίσει τα 9 από τα 11 τελευταία games του αγώνα.

Στα προημιτελικά της διοργάνωσης του Ντουμπάι, ο 20χρονος Ιταλός θα αναμετρηθεί με τον Hubert Hurkacz, που νωρίτερα επιβλήθηκε του Alex Molcan με 6-3, 6-2.

Στα προημιτελικά προκρίθηκε και ο Andrey Rublev, ο οποίος βρέθηκε πίσω με σετ απέναντι στον Soon-woo Kwon, κέρδισε όμως τα 12 από τα 15 επόμενα games και επικράτησε του Κορεάτη με 4-6, 6-0, 6-3.

Επόμενος αντίπαλος για τον 24χρονο Ρώσο, Νο.2 στο ταμπλό, θα είναι ο Αμερικανός Mackenzie McDonald, που επικράτησε του Filip Krajinovic με 6-4, 7-6 (7).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots