ATP
Zverev: "Μετάνιωσα και ζήτησα συγγνώμη από τον διαιτητή"

 
Alexander Zverev
Alexander Zverev © Abierto Mexicano
tn team Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2022 - 17:27

Ο Alexander Zverev εξέφρασε τη μετάνοιά του για τη συμπεριφορά του στον χθεσινό αγώνα του διπλού στο Ακαπούλκο, είπε πως ζήτησε συγγνώμη από τον διαιτητή, ενώ απολογήθηκε και από τους φαν.

"Είναι δύσκολο να εκφράσω με λόγια το πόσο μετανιωμένος είμαι για τη συμπεριφορά μου στον αγώνα των διπλών χθες. Έχω απολογηθεί προσωπικά από τον διαιτητή για το ξέσπασμά μου και είμαι απογοητευμένος με τον εαυτό μου. Απλά δεν θα έπρεπε να έχει συμβεί αυτό και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Θα ήθελα επίσης να απολογηθώ στους θαυμαστές μου και στο άθλημα που αγαπώ. Όπως γνωρίζετε, τα δίνω όλα στο γήπεδο. Χθες έδωσα υπερβολικά πολλά. Θα εκμεταλλευτώ τις επόμενες μέρες για να σκεφτώ τις πράξεις μου και να διασφαλίσω πως δεν θα ξανασυμβεί. Λυπάμαι που σας απογοήτευσα", έγραψε στην ανακοίνωσή του ο Γερμανός.

Θυμίζουμε πως ο Zverev έβρισε τον διαιτητή και χτύπησε πολλές φορές τη ρακέτα του στην καρέκλα του, εξαιτίας μιας απόφασης με την οποία διαφωνούσε, στην αναμέτρησή του για το διπλό του Abierto Mexicano στο Ακαπούλκο.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την άμεση τιμωρία του και την αποβολή του από το τουρνουά, όπου υπερασπιζόταν τον τίτλο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots