ATP
Ημιτελικά και στο διπλό ο Τσιτσιπάς! (vid)

 
Ημιτελικά και στο διπλό ο Τσιτσιπάς! (vid)
© Abierto Mexicano
tn team Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2022 - 8:45

O Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Feliciano Lopez έσβησαν 5 match points και απέκλεισαν τη Νο.2 ομάδα του ταμπλό στο Ακαπούλκο, για να μπουν στα ημιτελικά του Abierto Mexicano!

Σε δυο ημιτελικούς στο Ακαπούλκο προκρίθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που λίγες ώρες μετά την πρόκριση για την 4άδα του μονού, μπήκε στην 4άδα και στο διπλό!

Ο 23χρονος Έλληνας τενίστας και ο συμπαίκτης του, Feliciano Lopez, επικράτησαν των Κολομβιανών Juan Sebastian Cabal και Robert Farah με 4-6, 6-4, 12-10 σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, στο οποίο χρειάστηκε να σβήσουν 5 match points!

Τα 4 από αυτά μάλιστα ήταν συνεχόμενα, καθώς βρέθηκαν πίσω με 5-9 στο match tie-break. Κατάφεραν να πάρουν 4 πόντους στη σειρά και να ισοφαρίσουν σε 9-9, ενώ στη συνέχεια έσβησαν ένα ακόμα match point, στο 9-10.

Κέρδισαν τους 3 επόμενους πόντους και συνολικά τους 7 από τους 8 τελευταίους πόντους του παιχνιδιού, για να κερδίσουν το tie-break με 12-10 και να πανηγυρίσουν μια πολύ μεγάλη νίκη, ενάντια στη Νο.2 ομάδα του ταμπλό και Νο.10 στην παγκόσμια κατάταξη των διπλών.

Οι Τσιτσιπάς και Lopez, που έχουν μέχρι στιγμής μια φανταστική συνεργασία παίζοντας σε Βιέννη και Ακαπούλκο, θα διεκδικήσουν τα ξημερώματα του Σαββάτου την πρόκρισή τους στον τελικό απέναντι στον Βρετανό Lloyd Glasspool και τον Φινλανδό Harri Heliovaara, δυο παίκτες που μπήκαν ως lucky losers στο ταμπλό, αλλά απέκλεισαν στον 1ο γύρο τους Alexander Zverev και Marcelo Melo και στα προημιτελικά τους Νο.3 του ταμπλό, Jamie Murray και Bruno Soares.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots