ATP
Τέλος ο Vajda για τον Djokovic

 
Τέλος ο Vajda για τον Djokovic
tennisnews team Τρίτη, 01 Μαρτίου 2022 - 20:00

Ο Marian Vajda και ο Novak Djokovic θα χωρίσουν τους δρόμους τους, όπως επισημοποιήθηκε πριν από λίγο.

Μια πολύ μεγάλη αλλαγή στην προπονητική ομάδα του Djokovic έγινε γνωστή, καθώς ο Σέρβος τενίστας σταματάει τη συνεργασία του με τον Vajda, για 2η φορά στην καριέρα του.

Ο Vajda έχει συνοδέψει το όνομά του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην καριέρα του Nole, καθώς συμπορεύτηκαν μαζί για τα περισσότερα χρόνια της καριέρας του. Συγκεκριμένα ξεκίνησαν τη συνεργασία τους το 2006, έμειναν μαζί έως το 2017 και από το 2018 έως και σήμερα είχαν επανενωθεί στο τιμ του Σέρβου πρωταθλητή.

Ο λόγος που δεν θα είναι πια στην ομάδα ο Vajda, είναι πως θέλει να περνάει περισσότερο χρόνο με την οικογένειά του, καθώς σύντομα ο πολύ έμπειρος Σλοβάκος τεχνικός θα γιορτάσει τα 57α γενέθλιά του. 

Όπως αναφέρεται και στο ρεπορτάζ, ο Djokovic και ο Vajda συμφώνησαν να λήξουν τη συνεργασία τους από το ATP Finals του Τορίνου, ωστόσο ο Nole δεν συμμετείχε σε πολλά τουρνουά έκτοτε επομένως δεν γνωστοποιήθηκε μέχρι και σήμερα.

Όπως έγινε γνωστό από το ρεπορτάζ του Σέρβου δημοσιογράφου, Sasa Ozmo, η υπόλοιπη ομάδα του Djokovic για την ώρα θα μείνει ίδια, με τον Goran Ivanisevic να είναι ο βασικός του προπονητής. Στην ομάδα του είναι ακόμα οι φυσιοθεραπευτές Ulises Badio και Miljan Amanovic, καθώς και ο γυμναστής του, Marco Panichi.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots