ATP
Τσιτσιπάς: "Ήταν πολύ δύσκολη περίοδος, σκέφτηκα να τα παρατήσω"

 
Τσιτσιπάς: "Ήταν πολύ δύσκολη περίοδος, σκέφτηκα να τα παρατήσω"
tennisnews team Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2022 - 12:08

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε πριν εγχειριστεί και πριν όλα πάνε καλά με τον τραυματισμό του στον αγκώνα, αποκαλύπτοντας πως ένιωσε ότι βρισκόταν σε αδιέξοδο και πέρασε από το μυαλό του ακόμα και να τα παρατήσει.

"Πέρασα μια περίοδο κατά την οποία δεν απολάμβανα το τένις, επειδή ο πόνος ήταν πολύ έντονος. Θυμάμαι πως ήμουν στο ATP Finals μερικές μέρες πριν την εγχείρηση και σκεφτόμουν να τα παρατήσω. Δεν πίστευα πως υπήρχε κάποιος άνθρωπος που μπορούσε να με βοηθήσει να γίνω καλά και να επιστρέψω εκεί που εγώ ήθελα. Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος αυτή που πέρασα, βρέθηκα σε πολύ άσχημη κατάσταση", είπε ο Τσιτσιπάς στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε πριν από το τουρνουά του Indian Wells.

"Δεν μπορούσα να βρω το κίνητρό μου, γιατί δεν πίστευα στον εαυτό μου. Το σώμα μου με εμπόδιζε. Ένιωθα λυπημένος και αβοήθητος. Ένιωθα αδύναμος και ανίκανος να φτάσω σε νέα ύψη", πρόσθεσε ο 23χρονος Έλληνας τενίστας, Νο.5 στο ταμπλό του BNP Paribas Open.

Σχετικά με το πόσο μπορεί να βοηθήσει η κατάκτηση του τροπαίου στο πρώτο Masters της χρονιάς, ο Στέφανος είπε: "Θέλω να είμαι σταθερός και να νιώσω καλά με τον εαυτό μου αυτή τη χρονιά. Το να κερδίσω εδώ θα μου δώσει σίγουρα πολλή αυτοπεποίθηση για να κερδίσω και Grand Slam τίτλους."

Θυμίζουμε πως ο Στέφανος είχε κατακτήσει τον πρώτο του Masters τίτλο κάτι λιγότερο από έναν χρόνο πριν, στο Monte-Carlo.

Αυτή την εβδομάδα θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του από τον 2ο γύρο του Indian Wells, όπου έχει προκριθεί ήδη με bye, αντιμετωπίζοντας έναν εκ των Juan Manuel Cerundolo και Jack Sock.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots