ATP
"Δεν μπορείς να είσαι εκεί αν δεν το βλέπεις αυτό" (vid)

 
"Δεν μπορείς να είσαι εκεί αν δεν το βλέπεις αυτό" (vid)
tn team Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2022 - 14:16

Μια μεγάλη διαφωνία είχαν οι Denis Shapovalov και Rohan Bopanna με τη διαιτητή της αναμέτρησής τους στο διπλό για έναν λανθασμένα κατοχυρομένο πόντο, με τον Shapovalov να της λέει πως δεν μπορεί να βρίσκεται σ' αυτή την καρέκλα αν δεν μπορεί να καταλάβει αυτή τη φάση! Το επίμαχο βίντεο.

Ο Santiago Gonzalez πρόλαβε να βάλει ρακέτα στην μπάλα, όμως εκείνη αναπήδησε πρώτα στη δική του μεριά του γηπέδου και μετά πέρασε στην αντίπαλη, με τη διαιτητή όμως να μην το αντιλαμβάνεται και να δίνει τον πόντο στον Μεξικανό και στον Edouard Roger-Vasselin.

Οι Denis Shapovalov και Rohan Bopanna είχαν καταλάβει αμέσως τι είχε συμβεί και διαμαρτυρήθηκαν στην chair umpire, με τον Καναδό να λέει βαριές κουβέντες, όπως ότι δεν πρέπει να διαιτητεύει αν δεν μπορεί να δει αυτή τη φάση.

Ψυχραιμότερος ήταν ο Bopanna, που προσπάθησε να εξηγήσει με ήρεμο τρόπο στη διαιτητή τι είχε συμβεί και πως δεν θα ήταν δυνατόν η μπάλα να είχε τέτοια πορεία αν δεν χτυπούσε πρώτα στη μεριά των αντιπάλων του, με τον διάλογο να παίρνει όλο το χρόνο του διαλείμματος και τον Shapovalov να επαναλαμβάνει όταν σηκώθηκε για να συνεχιστεί το παιχνίδι πως η συγκεκριμένη διαιτητής δεν θα έπρεπε να είναι στην καρέκλα. Εντωμεταξύ, αξίζει να σημειωθεί πως δεν πήρε θέση για το περιστατικό ο Gonzalez.

Για την ιστορία, Gonzalez και Roger-Vasselin κέρδισαν για τον 2ο γύρο του Indian Wells τους Bopanna και Shapovalov με 6-4, 4-6, 10-4 και θα αντιμετωπίσουν απόψε για τα προημιτελικά τους Aslan Karatsev και Andrey Rublev.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots