ATP
Indian Wells: Το πρόγραμμα των τελικών

 
Indian Wells: Το πρόγραμμα των τελικών
© BNP Paribas Open
tn team Κυριακή, 20 Μαρτίου 2022 - 11:15

Ολοκληρώνεται σήμερα το Indian Wells με τους τελικούς των μονών. Στον σπουδαιότερο τελικό της καριέρας της η Μαρία Σάκκαρη θα προσπαθήσει να γράψει ιστορία για ακόμα μια φορά για το ελληνικό τένις, ενώ στους άνδρες ο Rafael Nadal θα διεκδικήσει τον 37ο τίτλο του σε Masters.

Ο τελικός των γυναικών θα ανοίξει το πρόγραμμα της ημέρας, στις 22:00 ώρα Ελλάδας. Η Μαρία Σάκκαρη, σε έναν πολύ μεγάλο αγώνα για το ελληνικό τένις, θα αντιμετωπίσει την Iga Swiatek.

Η Σάκκαρη θα παίξει για 1η φορά σε τελικό μιας τόσο μεγάλης διοργάνωσης και θα διεκδικήσει τον σημαντικότερο τίτλο της καριέρας της. Έχοντας εξασφαλίσει ήδη την άνοδό της στο Top 3 της παγκόσμιας κατάταξης, η Σάκκαρη μπορεί να ανεβεί ακόμα και στο Νο.2, αν κατακτήσει το τρόπαιο (διαβάστε περισσότερα...).

Θα ακολουθήσει στο πρόγραμμα ο τελικός των ανδρών, που θα αρχίσει περίπου τα μεσάνυκτα. Ο Rafael Nadal θα αντιμετωπίσει τον Taylor Fritz, διεκδικώντας το 21 στα 21 στη φετινή σεζόν, τον 4ο τίτλο του στο Indian Wells, 4ο στη φετινή σεζόν, 37ο σε Masters διοργάνωση και 92ο συνολικά στην καριέρα του!

Θα είναι η 2η συνάντησή του με τον Fritz, τον οποίο είχε κερδίσει στην πρώτη, που ήταν και πάλι σε τελικό, στο Ακαπούλκο το 2020 με 6-3, 6-2.

Το πρόγραμμα της Κυριακής (20/03):

Stadium 1:
22:00 Iga Swiatek [3] v. Maria Sakkari [6] NovaSports 6HD
00:00 Rafael Nadal [4] v. Taylor Fritz [20] Cosmote Sport 6HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots