ATP
Καθάρισε παραλία στο Μαϊάμι ο Τσιτσιπάς (pics)

 
Καθάρισε παραλία στο Μαϊάμι ο Τσιτσιπάς (pics)
tn team Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2022 - 11:43

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συμμετείχε μαζί με άλλους αστέρες του τένις στις δραστηριότητες του Miami Open United, καθαρίζοντας μια παραλία στο Μαϊάμι και στέλνοντας ένα όμορφο μήνυμα υπέρ του περιβάλλοντος.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, παρέα με τον Diego Schwartzman, την Alize Cornet και την Karolina Pliskova, βοήθησε για να καθαριστεί μια παραλία στο Μαϊάμι, μαζεύοντας και ανακυκλώνοντας τα σκουπίδια.

Η δραστηριότητα αυτή έγινε σε συνεργασία Clean Miami Beach, με τους αθλητές και τις αθλήτριες του τένις να μαθαίνουν περισσότερα για τη μόλυνση των πλαστικών και να αυξάνουν παράλληλα την ευαισθητοποίηση για το πρόβλημα, στέλνοντας ένα μήνυμα υπέρ του περιβάλλοντος.

Η συνολική δράση, αποτέλεσε μέρος των δραστηριοτήτων της πρωτοβουλίας Miami Open Unites, που για 2η συνεχόμενη χρονιά ένωσε τους πρωταθλητές της ΑΤΡ και τις πρωταθλήτριες της WTA για καλό σκοπό. Πρόκειται για μια ενωτική κίνηση από τα δυο tour, στην οποία συμμετείχαν βοηθώντας την κοινότητα με διάφορες δράσεις πολλοί παίκτες και πολλές παίκτριες.

Οι Andy Murray, Frances Tiafoe, Sania Mirza και Jessica Pegula επισκέφτηκαν το Moore Park Tennis Centre και απάντησαν σε ερωτήσεις παιδιών.

Οι Fabio Fognini, Casper Ruud και Simona Halep βοήθησαν σε εργασίες για το Rebuilding Together, που παρέχει διαμονή σε ηλικιωμένους πολίτες και βετεράνους πολέμου.

Οι Jannik Sinner και Sloane Stephens συμμετείχαν σε δωρεά για το Dress For Success, μια ΜΚΟ που παρέχει προστασία και στήριξη στις γυναίκες.

Οι Matteo Berrettini, Denis Shapovalov και Belinda Bencic, βρέθηκαν στο Humane Society of Greater Miami για να βοηθήσουν στην περιποίηση αδέσποτων και ξεχασμένων κατοικιδίων ζώων στη Νότια Φλόριντα. 

Οι Carlos Alcaraz, Pablo Carreno Busta, Paula Badosa και Ons Jabeur πέρασαν χρόνο στο Miami Rescue Mission, το οποίο προσφέρει δωρεάν γεύματα σε όσους έχουν ανάγκη.

Tέλος, οι Roberto Bautista Agut, Reilly Opelka και Samantha Stosur φύτεψαν σπόρους σε έναν λαχανόκηπο στο Health in the Hood, που καλλιεργεί τα δικά του προϊόντα και τα διανέμει δωρεάν στους έχοντας ανάγκη.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots