ATP
Επιστρέφει σε Challenger o Thiem

 
Dominic Thiem
Dominic Thiem © Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2022 - 19:42

O Dominic Thiem θα πραγματοποιήσει την πολυαναμενόμενη επιστροφή του στην αγωνιστική δράση μετά από 9 μήνες, συμμετέχοντας στο Challenger της Μαρβέγιας την επόμενη εβδομάδα.

Ο Thiem επέλεξε ένα μικρότερο τουρνουά για την επιστροφή του στη δράση και τους πρώτους του αγώνες από τον Ιούνιο του 2021, απ' όταν τραυματίστηκε στον καρπό του.

Ο 28χρονος Αυστριακός, ο οποίος έχει πέσει στο Νο.50 της παγκόσμιας κατάταξης, θα συμμετέχει την επόμενη εβδομάδα στο Challenger της Μαρβέγιας στην Ισπανία.

"Θέλω να έρθω σε επαφή με τον ανταγωνισμό μετά από όλους αυτούς τους μήνες και πιστεύω πως αυτός είναι ο σωστός τρόπος για να το κάνω. Ήταν πολύ δύσκολη περίοδος για μένα και το να επιστρέψω στη δράση είναι αυτό που χρειάζομαι. Το να μπω σε ένα γήπεδο είναι κάτι που περιμένω πολύ καιρό και όπως ξέρετε είχα αρκετά πισωγυρίσματα. Ξέρω πως η διαδικασία θα είναι αργή για την επιστροφή στο κορυφαίο επίπεδο, αλλά είμαι έτοιμος να δουλέψω σκληρά και ξεκινάω ταπεινά", έγραψε στη δημοσίευσή του ο Thiem.

 
 
 
Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida por Dominic Thiem (@domithiem)

Θυμίζουμε πως το Challenger της Μαρβέγια έδωσε wild card και στον Stan Wawrinka, που επίσης θα πραγματοποιήσει την επιστροφή του μετά από τραυματισμό.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots