ATP
Στο ύψος του ο Zverev (vids)

 
Alexander Zverev
Alexander Zverev © Open Sud de France
tn team Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2022 - 22:05

O Alexander Zverev χρειάστηκε 3ο σετ, αλλά έκαμψε την αντίσταση του Borna Coric και ξεκίνησε νικηφόρα την προσπάθειά του στο Μαϊάμι.

Ο Alexander Zverev επικράτησε του προερχόμενου από τραυματισμού Borna Coric με 6-4, 3-6, 6-3 και πήρε το εισιτήριο για τον 3ο γύρο του Miami Open.

O Zverev πέτυχε 12 άσους και κέρδισε τους 45 από τους 55 πόντους στα πρώτα του σερβίς και τους 11 από τους 20 στα δεύτερα. Μόνο μια φορά έχασε το σερβίς του στο ματς ο Γερμανός, αυτό όμως ήταν αρκετό για να χάσει το 2ο σετ, στο οποίο ο Coric προηγήθηκε με 3-0 και δεν κοίταξε πίσω του.

Στο αποφασιστικό σετ, ο Zverev κατάφερε να κάνει το break από νωρίς και να "ξεφύγει" με 3-0. Επέστρεψε από το 15-30 στο 5ο game o Γερμανός για το 4-1, ενώ στο 9ο game ήρθε αντιμέτωπος με break point, αλλά το έσβησε και σέρβιρε επιτυχημένα για το 6-3.

Ο Zverev, Νο.2 στο ταμπλό, θα παίξει στον 3ο γύρο του Masters του Μαϊάμι με έναν εκ των Grigor Dimitrov και Mackenzie McDonald.

Στον 3ο γύρο προκρίθηκε και ο Cameron Norrie, ο οποίος επικράτησε του Jack Draper με 7-6 (5), 6-4. Ο Norrie, Νο.10 στο ταμπλό, θα παίξει στη συνέχεια με τον Hugo Gaston, που απέκλεισε τον John Isner με 7-6 (5), 6-4.

Τέλος, απέσυρε τη συμμετοχή του λόγω τραυματισμού ο Matteo Berrettini και τη θέση του στο κυρίως ταμπλό πήρε ως lucky loser o Kevin Anderson, ο οποίος όμως ηττήθηκε σήμερα από τον Juan Manuel Cerundolo, με 7-6 (7), 3-6, 6-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots