ATP
Τσιτσιπάς: "Μεγάλη πρόκληση ο Alcaraz" (vid)

 
Τσιτσιπάς: "Μεγάλη πρόκληση ο Alcaraz" (vid)
tn team Τρίτη, 29 Μαρτίου 2022 - 12:55

O Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για την πολυαναμενόμενη μάχη του με τον Carlos Alcaraz στο Μαϊάμι.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας εξασφάλισε τα ξημερώματα της Τρίτης την είσοδό του στα προημιτελικά του Miami Open, όπου θα συναντήσει τον 18χρονο Ισπανό, Carlos Alcaraz, που κάνει μια πολύ εντυπωσιακή σεζόν.

"Θα προσπαθήσω να παλέψω. Είναι σπουδαίος παίκτης και για μένα θα είναι μεγάλη πρόκληση. Μου αρέσουν αυτές οι προκλήσεις και θα προσπαθήσω να τα δώσω όλα εκεί έξω", είπε ο Στέφανος στη συνέντευξή του αμέσως μετά τη χθεσινή νίκη του επί του Alex De Minaur.

Ο Alcaraz έφτασε μέχρι τα ημιτελικά στο Indian Wells αυτό το μήνα, ενώ έχει 14 νίκες σε 16 αναμετρήσεις στη φετινή σεζόν και δείχνει πως βρίσκεται ήδη στο επίπεδο των παικτών που διεκδικούν τα μεγαλύτερα τρόπαια.

Στην πρώτη τους και μοναδική μέχρι τώρα συνάντηση, στον 3ο γύρο του US Open το 2021, ο Ισπανός είχε κερδίσει τον Τσιτσιπά σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι με 6-3, 4-6, 7-6 (2), 0-6, 7-6 (5).

Η δεύτερη αναμέτρησή τους, θα είναι αυτή που θα κλείσει το πρόγραμμα στο Grandstand απόψε και θα ξεκινήσει στις 02:00 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας (Cosmote Sport 6HD).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots