ATP
Θετικός στον κορωνοϊό ο Thiem!

 
Θετικός στον κορωνοϊό ο Thiem!
tn team Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2022 - 19:12

Η ατυχία χτύπησε ξανά τον Dominic Thiem, που στο πρώτο τουρνουά που έπαιξε μετά από 9 μήνες κόλλησε κορωνοϊό!

"Τα καλά νέα των τελευταίων ημερών δεν κράτησαν πολύ... Χθες το βράδυ μετά το δείπνο ξεκίνησα να νιώθω αδιαθεσία και παρουσίασα ήπια συμπτώματα. Αποφάσισα σήμερα το πρωί να κάνω το τεστ και είμαι θετικός στην Covid-19", ανακοίνωσε ο Thiem μέσα από τα social media.

"Τώρα πρέπει να περιμένω και να δω πως θα πάει. Θα σας κρατήσω ενήμερους. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την στήριξη", συμπλήρωσε ο 28χρονος Αυστριακός.

Μετά από 9 μήνες απουσίας, εξαιτίας του τραυματισμού του στον καρπό και τα πισωγυρίσματα που είχε με την ανάρρωση και την προετοιμασία, ο Thiem επέστρεψε στην αγωνιστική δράση αυτή την εβδομάδα.

Επέλεξε το Challenger της Μαρβέγιας για μια πιο ομαλή μετάβαση στο tour, για την αγαπημένη του χωμάτινη σεζόν, ωστόσο ηττήθηκε στον 1ο γύρο από τον Αργεντινό Pedro Cachin με 6-3, 6-4.

Παρά την ήττα, ο πρώην πρωταθλητής του US Open δήλωσε ευχαριστημένος που βρέθηκε ξανά στο γήπεδο να παίζει σε έναν αγώνα, μετά από τόσους μήνες και τις επιπλοκές των μικροτραυματισμών. Η παρουσία του στη Μαρβέγια ωστόσο έμελλε να κλείσει με ένα ακόμα άσχημο νέο και προφανώς τις επόμενες ημέρες θα μείνει εκτός προπονήσεων, μέχρι να νιώσει και πάλι υγιής.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots