ATP
2η θέση στο Challenger του Oeiras o Καλοβελώνης

 
2η θέση στο Challenger του Oeiras o Καλοβελώνης
tn team Κυριακή, 03 Απριλίου 2022 - 11:35

Ο Μάρκος Καλοβελώνης και ο Sanjar Fayziev πήραν τη 2η θέση στο Challenger του Oeiras στην Πορτογαλία.

Στον τελικό του Open de Oeiras, οι Καλοβελώνης και Fayziev δεν τα κατάφεραν απέναντι στους γηπεδούχους Πορτογάλους Nuno Borges και Francisco Cabral, No.2 στο ταμπλό, από τους οποίους ηττήθηκαν με 6-3, 6-0.

O Καλοβελώνης, ο οποίος βρίσκεται στο Νο.312 της παγκόσμιας κατάταξης του διπλού και αναμένεται να πλησιάσει το Top 250 και να βελτιώσει το career high του (Νο.290) μετά και τη μεγάλη επιτυχία στο Oeiras, έπαιξε για 2η φορά σε έναν τελικό σε Challenger στην καριέρα του. Η πρώτη ήταν και πάλι με τον Fayziev, στις αρχές της χρονιάς, στο Challenger της Αττάλειας.

Γενικά έχει δημιουργήσει μια πολύ δυνατή ομάδα με τον Ουζμπέκο συμπαίκτη του, με τον οποίο κατέκτησαν 5 τίτλους πέρσι, 2 από αυτούς σε τουρνουά 25.000 δολαρίων, ενώ κέρδισαν τον 7ο τίτλο τους μαζί φέτος, πριν 2 εβδομάδες, στο τουρνουά 25.000 δολαρίων της Αττάλειας.

Αυτή την εβδομάδα έφτασαν τις 7 νίκες σε 8 αγώνες πριν παίξουν τον τελικό, κερδίζοντας στον 1ο γύρο του Challenger της Πορτογαλίας τους No.3 του ταμπλό, Marco Bortolotti και Arjun Kadhe, με 4-6, 7-5, 10-7. Στα προημιτελικά κέρδισαν τους Ιταλούς Francesco Forti και Giulio Zeppieri με 6-4, 6-4 και στα ημιτελικά τους Πορτογάλους Jaime Faria και Luis Faria με 6-3, 6-1.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots