ATP
Νέα νίκη στο Oeiras για τον Καλοβελώνη (vid)

 
Νέα νίκη στο Oeiras για τον Καλοβελώνη (vid)
tn team Τετάρτη, 06 Απριλίου 2022 - 16:33

Ο Μάρκος Καλοβελώνης και ο Sanjar Fayziev συνεχίζουν τις επιτυχίες τους στο Oeiras και μπήκαν στα προημιτελικά του δεύτερου Challenger της πόλης της Πορτογαλίας.

Στην πρεμιέρα τους στο τουρνουά αυτή της εβδομάδας του Oeiras, Καλοβελώνης και Fayziev επιβλήθηκαν των Πορτογάλων Goncalo Falcao και Henrique Rocha με 6-3, 6-2, για να προκριθούν στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Θυμίζουμε πως ο Καλοβελώνης και ο Fayziev είχαν μια εξαιρετική εβδομάδα στο προηγούμενο τουρνουά του Oeiras, φτάνοντας μέχρι τον τελικό. Ήταν ο δεύτερος τελικός που έπαιξαν σε Challenger τουρνουά αμφότεροι, καθώς ξανά μαζί είχαν παίξει στον τελικό του Challenger της Αττάλειας λίγους μήνες πριν.

Στα προημιτελικά του τουρνουά αυτής της εβδομάδας, θα αντιμετωπίσουν είτε το Νο.3 ζευγάρι του ταμπλό, τον Ρουμάνο Victor Vlad Cornea και τον Γερμανό Fabian Fallert, είτε τον Βραζιλιάνο Oscar Jose Gutierrez και τον Ρουμάνο Filip Cristian Jianu.

Ο Καλοβελώνης, Νο.259 στην παγκόσμια κατάταξη του διπλού, έπαιξε και στα προκριματικά του μονού, όπου ηττήθηκε μετά από ένα κλειστό παιχνίδι από τον Αμερικανό Alex Rybakov, No.2 στο ταμπλό, με 6-4, 7-5.

Ολόκληρος ο αγώνας:

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots