ATP
Εκτός ημιτελικών Καλοβελώνης και Fayziev στο Oeiras (vid)

 
Εκτός ημιτελικών Καλοβελώνης και Fayziev στο Oeiras (vid)
tn team Πέμπτη, 07 Απριλίου 2022 - 18:06

O Μάρκος Καλοβελώνης και ο Sanjar Fayziev δεν κατάφεραν να δώσουν συνέχεια στη νικηφόρα πορεία τους στο Oeiras και έμειναν εκτός ημιτελικών στο δυνατό Challenger της Πορτογαλίας.

Ο Καλοβελώνης και ο Fayziev, οι οποίοι έφτασαν μέχρι τον τελικό στο πρώτο Challenger του Oeiras την προηγούμενη εβδομάδα, ηττήθηκαν σήμερα στα προημιτελικά του δεύτερου Challenger της πορτογαλικής πόλης από τον Ρουμάνο Victor Vlad Cornea και τον Γερμανό Fabian Fallert, No.3 στο ταμπλό, με 6-1, 6-2.

Οι Cornea και Fallert έκαναν ένα αψεγάδιαστο ματς και "έσπασαν" δυο φορές σε κάθε σετ τα σερβίς των Καλοβελώνη και Fayziev, από μια φορά τον καθένα, για να προηγηθούν με 5-0 στο 1ο σετ και με 5-1 στο 2ο, παίρνοντας την πρόκριση για τα ημιτελικά πριν συμπληρωθεί μια ώρα αγώνας.

Μετά από τις δυο εβδομάδες στο Oeiras της Πορτογαλίας, ο Καλοβελώνης θα συνεχίσει την προσπάθειά του στα χωμάτινα τουρνουά του ATP Challenger Tour.

Την ερχόμενη εβδομάδα ο 27χρονος Έλληνας τενίστας, Νο.259 στην παγκόσμια κατάταξη των διπλών, θα παίξει στο Open Città della Disfida, Challenger που θα γίνει στην πόλη Barletta της Ιταλίας, μαζί με τον Πολωνό Piotr Matuszewski.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots