ATP
Η κλήρωση του Τσιτσιπά στη Βαρκελώνη

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © Barcelona Open
tn team Σάββατο, 16 Απριλίου 2022 - 13:56

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα είναι στο Νο.1 του ταμπλό του Barcelona Open την ερχόμενη εβδομάδα, με πιθανές διασταυρώσεις με τον Grigor Dimitrov στη φάση των "16" και με τον Carlos Alcaraz στα προημιτελικά. Δείτε αναλυτικά την κλήρωση.

Ο Τσιτσιπάς, φιναλίστ πέρσι στη Βαρκελώνη, θα επιστρέψει στο 500άρι της Ισπανίας την ερχόμενη εβδομάδα ως Νο.1 του ταμπλό και θα παίξει απευθείας στον 2ο γύρο, με bye. Εκεί θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Ilya Ivashka και Pedro Martinez.

Στον 3ο γύρο, ο Στεφ μπορεί να παίξει με τον Grigor Dimitrov, ενώ στα προημιτελικά διασταυρώνεται με τους Carlos Alcaraz και Nikoloz Basilashvili. Στα ημιτελικά, ο Έλληνας πρωταθλητής διασταυρώνεται με τους Cameron Norrie και Roberto Bautista Agut.

Στην άλλη μεριά του ταμπλό και πιθανοί αντίπαλοι του Στέφανου μόνο στον τελικό, είναι ο Casper Ruud και ο Felix Auger-Aliassime, οι οποίοι με τη σειρά τους μπορούν να βρεθούν αντιμέτωποι μόνο στα ημιτελικά. Ο Auger-Aliassime διασταυρώνεται στα προημιτελικά με τον Diego Schwartzman, ενώ ο Ruud με τον Pablo Carreno Busta.

Πιθανοί προημιτελικοί:
[1] Τσιτσιπάς - Alcaraz [5]
[4] Norrie - Bautista Agut [7]
[6] Schwartzman - Auger Aliassime [3]
[8] Carreno Busta - Ruud [2]

Το ταμπλό του Barcelona Open

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots