ATP
Στο Νο.2 του Race o Τσιτσιπάς

 
Στο Νο.2 του Race o Τσιτσιπάς
© Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Δευτέρα, 18 Απριλίου 2022 - 8:56

Μετά και την υπεράσπιση του τίτλου του στο Monte-Carlo, o Στέφανος Τσιτσιπάς πέρασε στο Νο.2 του Race για το Τορίνο, ξεκινώντας με τον ιδανικότερο δυνατό τρόπο και φέτος τη σεζόν του στο χώμα.

Ο Τσιτσιπάς είχε μια τρομερή συγκομιδή πέρσι στο χώμα και φαίνεται ικανός να την επαναλάβει -ακόμα και να τη βελτιώσει- αυτή τη χρονιά, ξεκινώντας με την υπεράσπιση του τίτλου του στο Monte-Carlo.

Με τους 1.000 βαθμούς που πρόσθεσε στο ενεργητικό του, ο Στέφανος έπιασε σήμερα τους 2.440 βαθμούς και πέρασε στο Νο.2 της κατάταξης Race to Turin, μπαίνοντας για μια ακόμα χρονιά από νωρίς πολύ ψηλά στους διεκδικητές των εισιτηρίων για το ATP Finals του Τορίνου.

Στο Νο.1 του Race παρέμεινε ο Rafael Nadal, ο οποίος είχε ένα τρομερό ξεκίνημα στη χρονιά κατακτώντας τα τρια πρώτα τουρνουά που αγωνίστηκε, με αποκορύφωμα φυσικά το Australian Open, που του έδωσε 2.000 βαθμούς.

Στο Νο.3 είναι ο πρωταθλητής του Miami Masters, Carlos Alcaraz, στο Νο.4 ο Daniil Medvedev και στο Νο.5 ο πρωταθλητής του Indian Wells Masters, Taylor Fritz.

Την 8άδα συμπληρώνουν οι Andrey Rublev, Felix Auger-Aliassime και Casper Ruud, ενώ πολύ κοντά τους είναι και οι Hubert Hurkacz και Alexander Zverev, που έχουν τους ίδιους βαθμούς και βρίσκονται στις θέσεις 9 και 10 αντίστοιχα, καθώς και ο Jannik Sinner, αλλά και πολλοί άλλοι ακόμα, αφού όπως είναι φυσικό όλα είναι πολύ ανοιχτά σ' αυτό το σημείο της σεζόν.

Αναλυτικά η κατάταξη Race to Turin

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots