ATP
Ημιτελικοί και τελικός αύριο στη Βαρκελώνη

 
Ημιτελικοί και τελικός αύριο στη Βαρκελώνη
© Barcelona Open
tn team Σάββατο, 23 Απριλίου 2022 - 21:40

Άλλη μια βροχερή ημέρα ήταν η σημερινή στη Βαρκελώνη, με τους δυο ημιτελικούς να αναβάλλονται για αύριο, τη μέρα που θα γίνει και ο τελικός!

Μετά από αρκετές ώρες καθυστέρηση, οι δυο ημιτελικοί του Barcelona Open ξεκίνησαν σήμερα το απόγευμα και μετά από λίγα λεπτά διακόπηκαν ξανά από τη βροχόπτωση. Τόσο ο αγώνας του Diego Schwartzman με τον Pablo Carreno Busta, όσο και αυτός του Carlos Alcaraz με τον Alex De Minaur ήταν στο 2-2 όταν διακόπηκαν και μετά από λίγες ώρες αναμονής, οι παίκτες ενημερώθηκαν πως δεν θα συνεχιστούν σήμερα τα δυο παιχνίδια.

Ευτυχώς η πρόβλεψη του καιρού για την αυριανή μέρα είναι καλή και για μια ακόμα φορά κάποιοι παίκτες θα χρειαστεί να παίξουν δυο φορές. Θυμίζουμε πως και οι τέσσερις ημιφιναλίστ, έπαιξαν δυο αγώνες χθες, με τον Pablo Carreno Busta ειδικά να μένει στο court για 5 ώρες και 45 λεπτά, περισσότερο από κάθε άλλον.

Οι δυο ημιτελικοί θα συνεχιστούν στις 12:00 αύριο, στα δυο μεγάλα γήπεδα του ιστορικού club της Βαρκελώνης. Οι νικητές θα βγουν ξανά στο γήπεδο στις 17:00 το απόγευμα ώρα Ελλάδας, για τον μεγάλο τελικό.

Το πρόγραμμα της Κυριακής του Πάσχα:

Pista Rafa Nadal:
12:00 Carlos Alcaraz [5] v. Alex De Minaur [10] 2-2 COSMOTE SPORT 6HD
17:00 Alcaraz/De Minaur v. Schwartzman/Carreno Busta COSMOTE SPORT 6HD

Pista Jan Kodes:
12:00 Diego Schwartzman [6] v. Pablo Carreno Busta [8] 2-2 COSMOTE SPORT 6HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots