ATP
Ξεκινάει συνεργασία με τον Cahill o Sinner

 
Jannik Sinner
Jannik Sinner © Corinne Dubreuil/FFT
tn team Σάββατο, 18 Ιουνίου 2022 - 10:16

Σύμφωνα με τα ιταλικά media, o Jannik Sinner θα ενισχύσει την προπονητική του ομάδα με τον πολύ έμπειρο Darren Cahill, γνωστό για τις συνεργασίες του με τους Andre Agassi, Lleyton Hewitt και τη Simona Halep.

Τον περασμένο Φεβρουάριο, ο Sinner και ο Riccardo Piatti χώρισαν τους δρόμους τους μετά από αρκετά χρόνια μιας πολύ επιτυχημένης συνεργασίας. Ο Sinner μάλιστα άλλαξε όλη την προπονητική του ομάδα, την οποία έπρεπε να χτίσει από την αρχή.

Πρώτα συμφώνησε με τον προπονητή Simone Vagnozzi και τον γυμναστή Umberto Ferrara, που μαζί είχαν βοηθήσει τον Marco Cecchinato να φτάσει στα ημιτελικά του Roland Garros και στο Νο.16 της παγκόσμιας κατάταξης.

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Sinner ξεκίνησε επίσης τη συνεργασία του με τον φυσιοθεραπευτή του Στέφανου Τσιτσιπά, Jerome Bianchi, ενώ όπως δημοσιεύουν τα ιταλικά media, την ερχόμενη εβδομάδα θα βρίσκεται μαζί του στο Ίστμπουρν ο πολύ έμπειρος Darren Cahill.

Ο 56χρονος Αυστραλός τεχνικός, έχει δουλέψει με τους Andre Agassi, Lleyton Hewitt και Simona Halep, ενώ έχει συνεργαστεί περιστασιακά με τους Andy Murray, Ana Ivanovic, Fernando Verdasco, Daniela Hanruchova και Sorana Cirstea μεταξύ άλλων.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots