ATP
Ήττα για τον Sinner στην πρεμιέρα (vid)

 
Jannik Sinner
Jannik Sinner © Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2022 - 19:45

O Jannik Sinner επέστρεψε στη δράση σήμερα και πραγματοποίησε την πρεμιέρα του στη σεζόν του γρασιδιού, γνώρισε την ήττα όμως από τον Αμερικανό Tommy Paul στα 3 σετ.

Ο Sinner ηττήθηκε από τον Paul με 6-3, 3-6, 6-3 στον 2ο γύρο του Eastbourne International, όπου πραγματοποίησε την πρεμιέρα του στο τουρνουά ο 20χρονος Ιταλός, Νο.13 στον κόσμο και Νο.2 στο ταμπλό.

Αυτός ήταν ο 1ος αγώνας για τον Sinner στο γρασίδι μετά από ένα χρόνο, από το περσινό Wimbledon, όπου επίσης είχε χάσει τον 1ο του αγώνα. Δεν έχει κερδίσει ακόμα tour-level αγώνα σ' αυτή την επιφάνεια ο νεαρός Ιταλός, που οι τελευταίες του νίκες στο γρασίδι ήταν στα προκριματικά του 's-Hertogenbosch πριν από 3 χρόνια.

Θυμίζουμε πως πριν μερικές εβδομάδες είχε τραυματιστεί στο γόνατό του και είχε εγκαταλείψει την αναμέτρησή του με τον Andrey Rublev στον 4ο γύρο του Roland Garros.

Επέστρεψε έγκαιρα για το Wimbledon και παρά την ήττα άφησε κάποια θετικά δείγματα σήμερα, δεδομένου και πως αντιμετώπιζε έναν καλύτερα προετοιμασμένο αντίπαλο.

Ο Paul θα παίξει στα προημιτελικά του Ίστμπουρν με τον Alex De Minaur, No.6 στο ταμπλό, που νωρίτερα επιβλήθηκε του Lorenzo Sonego με 7-6 (3), 6-2.

Στην 8άδα μπήκε και ο Taylor Fritz, που κέρδισε τον Thiago Monteiro με 7-5, 6-3, ενώ ο κορυφαίος του ταμπλό, Cameron Norrie, επιβλήθηκε του Brandon Nakashima με 6-4, 6-2 και θα παίξει στα προημιτελικά με τον Maxime Cressy, που απέκλεισε τον Daniel Evans με 7-6 (2), 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots