ATP
Ήττα στην πρεμιέρα στο χορτάρι ο Alcaraz

 
Ήττα στην πρεμιέρα στο χορτάρι ο Alcaraz
tn team Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022 - 19:49

O Carlos Alcaraz πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση για φέτος στο γρασίδι και γνώρισε την ήττα με 2-0 σετ από τον Francis Tiafoe. Ήττα και για τον Casper Ruud.

Ο Alcaraz όπως ήταν φυσικό δεν βρήκε το παιχνίδι του με το καλήμέρα στο γρασίδι και γνώρισε την ήττα από έναν πολύ καλό Tiafoe με 6-4, 6-2, στο τουρνουά επίδειξης του Hurlingham Club στο Λονδίνο.

Ο Αμερικανός έκανε break στο 7ο game του 1ου σετ για να περάσει μπροστά με 4-3. O 19χρονος Ισπανός, ο οποίος διανύει μια πολύ εντυπωσιακή σεζόν, απάντησε και ισοφάρισε σε 4-4, ο Tiafoe όμως κυριάρχησε κατά κράτος στο υπόλοιπο του αγώνα, κερδίζοντας τα 8 από τα 10 επόμενα games, για να φτάσει με χαρακτηριστική άνεση στη νίκη.

Νωρίτερα σήμερα αγωνίστηκε το Νο.5 της παγκόσμιας κατάταξης στο Hurlingham, Casper Ruud. O Ruud ήταν να παίξει με τον David Goffin, που τελικά απέσυρε τη συμμετοχή του και τη θέση του πήρε ένας άλλος Βέλγος, ο Zizou Bergs, που κέρδισε τον Ruud με 6-4, 6-4.

Αυτή ήταν η 2η ήττα σε ισάριθμες αναμετρήσεις στο γρασίδι φέτος για τον 23χρονο Νορβηγό, φιναλίστ πριν μερικές εβδομάδες στο Roland Garros. Θυμίζουμε πως έχασε και στον 1ο γύρο του Queen's Championships, από το Νο.180 της παγκόσμιας κατάταξης, Ryan Peniston!

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots