ATP
"Λύγισε" ο Περβολαράκης στο Challenger της Μπογκοτά

 
"Λύγισε" ο Περβολαράκης στο Challenger της Μπογκοτά
tn team Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2022 - 10:19

Ο Μιχάλης Περβολαράκης ηττήθηκε μετά από 2 κλειστά σετ από τον Roberto Quiroz, στην πρεμιέρα του στο Challenger της Μπογκοτά στην Κολομβία.

Ο Περβολαράκης δεν τα κατάφερε στην πρεμιέρα απέναντι στον 30χρονο Quiros από το Εκουαδόρ, Νο.305 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, γνωρίζοντας την ήττα με 6-3, 7-5.

Ήταν ένα κλειστό ματς, με τον 26χρονο Έλληνα τενίστα, Νο.377 στον κόσμο, να έχει τις ευκαιρίες του αλλά να μην τις αξιοποιεί. Στο 1ο σετ είχε προηγηθεί με 2-0, αλλά έχασε τα 4 επόμενα games και δεν κατάφερε να επιστρέψει.

Και στο 2ο σετ είχε ξεκινήσει καλύτερα ο Περβολαράκης, που είχε προηγηθεί με 3-1 και με 4-2. Ο Quiros ισοφάρισε σε 4-4 και αργότερα προηγήθηκε με 5-4 και 6-5, φέρνοντας σε δύσκολη θέση τον Έλληνα αθλητή, που δεν κατάφερε να υπερασπιστεί το σερβίς του για να στείλει το σετ στο tie-break.

Στον 3ο γύρο του χωμάτινου Challenger της Κολομβίας, ο Quiros θα αντιμετωπίσει τον Gonzalo Villanueva από την Αργεντινή, Νο.8 στο ταμπλό και Νο.286 στον κόσμο.

Ο Περβολαράκης έχει ακόμα ανοιχτές υποχρεώσεις στο Challenger της Μπογκοτά στο διπλό, όπου θα παίξει σήμερα για τον 1ο γύρο. Μαζί με τον Αμερικανό συμπαίκτη του, Evan Zhu, θα αντιμετωπίσει τους Κολομβιανούς Nicolas Mejia και Andres Urrea.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots