ATP
Και ο Djokovic στο Laver Cup!

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic © Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2022 - 12:23

Ο Novak Djokovic θα πάει στο Laver Cup και θα στελεχώσει την Team Europe, που φέτος θα έχει όλους τους "Big 4", αφού στο τουρνουά θα παίξουν και οι Roger Federer, Rafael Nadal και Andy Murray.

Για 1η φορά στην ιστορία του Laver Cup, θα αγωνιστούν παράλληλα και οι τέσσερις "Big 4", Roger Federer, Rafael Nadal, Novak Djokovic και Andy Murray, για την ομάδα της Ευρώπης.

Ο Djokovic ανακοίνωσε την παρουσία του στο Laver Cup σήμερα, ενώνοντας τις δυνάμεις του με τους δυο μεγαλύτερους αντιπάλους της καριέρας του, Nadal και Federer, αλλά και με τον Murray, με τον οποίο έχει παίξει πολλούς μεγάλους αγώνες μέχρι το 2017 και είχαν πάντα μια πολύ καλή σχέση.

"Το Laver Cup είναι το μόνο τουρνουά που μπορείς να έχεις μεγάλους αντιπάλους, τους 'Big 3', τους 'Big 4', να παίζουν μαζί στην ίδια ομάδα. Φυσικά είναι ένα πολύ διαφορετικό και συναρπαστικό κόνσεπτ για εμάς τους παίκτες, αλλά και για τους φιλάθλους σε όλο τον κόσμο", είχε πει ο Djokovic στο Wimbledon.

Το Laver Cup θα είναι το 5ο που θα γίνει αυτή τη χρονιά, θα φιλοξενηθεί στην O2 Arena του Λονδίνου από τις 23 έως τις 25 Σεπτεμβρίου.

Εκτός από τους "Big 4", στο τουρνουά έχει ανακοινωθεί και η συμμετοχή των Felix Auger-Aliassime, Taylor Fritz και Diego Schwartzman, που θα παίξουν για την Team World.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots