ATP
Παράταση στη δίκη του Κύργιου

 
Νικ Κύργιος
Νικ Κύργιος © AP
tn team Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2022 - 13:39

Παράταση πήρε η εκδίκαση της υπόθεσης κακοποίησης για την οποία κατηγορείται ο Νικ Κύργιος, που θα πρέπει να παρουσιαστεί στο δικαστήριο το τρίτο δεκαήμερο του Αυγούστου.

Θυμίζουμε πως η πρώην σύντροφος του Νικ Κύργιου, Chiara Passari, κατηγορεί τον 27χρονο Ελληνοαυστραλό τενίστα για κακοποίηση, σε ένα περιστατικό που είχε συμβεί στη διάρκεια των διακοπών τους τον Δεκέμβριο του 2021, λίγο πριν χωρίσουν.

Αρχικά η υπόθεση είχε προγραμματιστεί για τις 2 Αυγούστου, με τον Κύργιο να έχει ήδη ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του για την αμερικανική hard court season και να βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Ατλάντα, όπου παίζει μόνο στο διπλό, μαζί με τον Θανάση Κοκκινάκη.

Τελικά η υπόθεση θα εκδικαστεί το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου και συγκεκριμένα για τις 23 Αυγούστου, μια ημερομηνία που επίσης εκτός απροόπτου ο Κύργιος θα βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες, αφού η αμερικανική σεζόν ολοκληρώνεται με το US Open (29 Αυγούστου - 11 Σεπτεμβρίου).

Θυμίζουμε πως όσο ήταν στο Λονδίνο γι ατο Wimbledon, o Κύργιος είχε ρωτηθεί για το συγκεκριμένο θέμα και είχε πει ότι είναι ενήμερος και ότι σκοπεύει να παραστεί στο δικαστήριο, αλλά κατόπιν συμβουλής από τη νομική του ομάδα, θα περιμένει το τελικό αποτέλεσμα της δίκης πριν μοιραστεί τη δική του πλευρά της ιστορίας.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots