ATP
Προετοιμάζεται κανονικά, όσο περιμένει ο Djokovic

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic © Darren Carroll / USTA
tn team Σάββατο, 30 Ιουλίου 2022 - 16:22

O Novak Djokovic προετοιμάζεται κανονικά ενόψει των αμερικανικών τουρνουά και του US Open, όσο περιμένει να μάθει αν θα μπορέσει τελικά να ταξιδέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Μέσω μιας δημοσίευσης στα social media, o Σέρβος τενίστας ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξη που του έχει δείξει μέσω πολλών μηνυμάτων, ενώ ανέφερε ότι προπονείται κανονικά σε σκληρές επιφάνειες, αλλά ακόμα δεν γνωρίζει αν θα ταξιδέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες.

"Είμαι ευγνώμων για όλα τα μηνύματα στήριξης που μου στέλνετε από όλο τον κόσμο αυτές τις ημέρες. Δεν το περίμενα και είναι κάτι που με κάνει να νιώθω απερίγραπτα. Είναι ξεχωριστό να συνδέεσαι με άλλους ανθρώπους μέσω της καριέρας σου στο τένις και να δέχεσαι τόση αγάπη και στήριξη, αλλά και ευχές για να συνεχίσω να αγωνίζομαι", έγραψε ο Djokovic στη δημοσίευσή του στο Instagram.

"Προετοιμάζομαι κανονικά σα να μου επιτρεπόταν να παίξω (στο US Open), όσο περιμένω να μάθω αν τελικά θα υπάρχει χώρος για μένα, για να ταξιδέψω στις Ηνωμένες Πολιτείες", πρόσθεσε ο κάτοχος 21 Grand Slam τίτλων.

 
 
 
Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida por Novak Djokovic (@djokernole)

Θυμίζουμε πως ο Djokovic έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν σκοπεύει να εμβολιαστεί και σύμφωνα με την τρέχουσα νομοθεσία δεν μπορεί να μπει στις Ηνωμένες Πολιτείες και στον Καναδά, συνεπώς ούτε και να αγωνιστεί στο Μόντρεαλ, στο Σινσινάτι και το US Open, τα δυο Masters και το Grand Slam που θα αρχίσουν μέσα στον επόμενο μήνα και αποτελούν τους βασικούς σταθμούς όλων των κορυφαίων.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots