ATP
Η κλήρωση του Τσιτσιπά στο Μόντρεαλ

 
Η κλήρωση του Τσιτσιπά στο Μόντρεαλ
© Garrett Ellwood/USTA
tn team Παρασκευή, 05 Αυγούστου 2022 - 23:38

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα είναι στο Νο.3 του ταμπλό του Masters του Καναδά και θα είναι στο ίδιο τέταρτο με τον Jannik Sinner και στο ίδιο μιό με τους Andrey Rublev και Carlos Alcaraz. Δείτε αναλυτικά την κλήρωση.

O Τσιτσιπάς έχει bye για τον 2ο γύρο του National Bank Open στο Μόντρεαλ του Καναδά, όπου θα αντιμετωπίσει έναν qualifier. Στον 3ο γύρο είναι πιθανό να αντιμετωπίσει τον Reilly Opelka, ενώ στα προημιτελικά διασταυρώνεται με τους Jannik Sinner και Matteo Berrettini.

Στα ημιτελικά διασταυρώνεται με τους Andrey Rublev και Carlos Alcaraz, ενώ στον τελικό μπορεί να συναντήσει τον κορυφαίο της παγκόσμιας κατάταξης, Daniil Medvedev, ή έναν εκ των Casper Ruud και Felix Auger-Aliassime.

Ο Medvedev, που θα είναι στο Νο.1 του ταμπλό, έχει πιθανό αντίπαλο από την πρεμιέρα του τον πιο επικίνδυνο unseeded, Νικ Κύργιο, στον 3ο γύρο τον Grigor Dimitrov, ενώ στα προημιτελικά διασταυρώνεται με τον Hubert Hurkacz και στα ημιτελικά με τους Ruud και Auger-Aliassime. Ο Alcaraz θα είναι στο Νο.2 του ταμπλό και διασταυρώνεται στα προημιτελικά με τον Rublev.

Πιθανοί προημιτελικοί:


Ενδιαφέροντες αγώνες 1ου γύρου:

Ο δρόμος του Τσιτσιπά προς τον τίτλο:

Αναλυτικά το ταμπλό:

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots