ATP
Έκανε το double στην Ουάσινγκτον ο Κύργιος

 
Έκανε το double στην Ουάσινγκτον ο Κύργιος
© Richard Kessler/Citi Open
tennisnews team Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2022 - 6:37

Η άψογη εβδομάδα του Νικ Κύργιου στην Ουάσινγκτον ολοκληρώθηκε με τον τίτλο στα διπλά μαζί με τον Jack Sock, με τον 27χρονο Ελληνοαυστραλό να κερδίζει και τα δυο ταμπλό του Citi Open και να σηκώνει τρία τρόπαια στις τελευταίες 8 μέρες!

Περίπου δυο ώρες μετά την απονομή του μονού, ο Νικ Κύργιος κατέκτησε τον τίτλο και στα διπλά του Citi Open στην Ουάσινγκτον, κερδίζοντας μαζί με τον Jack Sock τους Ivan Dodig και Austin Krajicek στον τελικό με 7-5, 6-4.

Ο Κύργιος κέρδισε τον 3ο τίτλο του στις τελευταίες 8 μέρες, αφού την προηγούμενη εβδομάδα είχε αναδειχθεί πρωταθλητής και στα διπλά του Atlanta Open στην Ατλάντα, μαζί με τον Θανάση Κοκκινάκη.

Συνολικά ο 27χρονος βελτίωσε το ρεκόρ του σε 4-0 σε τελικούς στα διπλά, κατακτώντας τον 4ο τίτλο του στο tour. Θυμίζουμε πως είχε κερδίσει και το Australian Open στις αρχές της χρονιάς, ξανά μαζί με τον Κοκκινάκη. Στα μονά έχει 7 τίτλους καριέρας, μαζί με αυτόν στην Ουάσινγκτον.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που κέρδισα και τους δυο τίτλους. Ελπίζω πως θα μπορέσω να διατηρήσω αυτό το momentum", είπε ο Κύργιος, ο οποίος διανύει μια καταπληκτική χρονιά και θα πάει χωρίς ξεκούραση στο Μόντρεαλ, για να παίξει στο Masters του Καναδά αυτή την εβδομάδα.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots