ATP
Ήττα για τον Περβολαράκη στο Challenger του Βανκούβερ

 
Ήττα για τον Περβολαράκη στο Challenger του Βανκούβερ
tn team Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2022 - 12:28

Ο Μιχάλης Περβολαράκης ηττήθηκε από τον Marko Stakusic στην πρεμιέρα του στο Challenger του Βανκούβερ και θα επικεντρωθεί στο υπόλοιπο της εβδομάδας στο διπλό.

Μετά από δυο γεμάτα σετ, ο Περβολαράκης γνώρισε την ήττα από τον Καναδό τενίστα με 6-3, 6-4 και αποχαιρέτησε την προσπάθειά του για να μπει στο κυρίως ταμπλό του δυνατού Challenger του Βανκούβερ.

Παρότι προηγήθηκε 2 φορές με break στο 1ο σετ ο Έλληνας τενίστας, στο 2-1 και στο 3-2, έχασε 5 games στη σειρά με αποτέλεσμα το σκορ να γίνει 3-6 στο 1ο σετ. Στο 2ο σετ ο Περβολαράκης κρατούσε εύκολα ή δύσκολα το σερβίς του μέχρι και το υπέρ του 4-3, αλλά ο Καναδός έκανε ένα ακόμα break στο 9ο game, πέρασε μπροστά με 5-4 και τελικά σέρβιρε με επιτυχία για τη νίκη στο επόμενο game.

O Stakusic θα αντιμετωπίσει αύριο τον Γάλλο Laurent Lokoli, για μια θέση στο κυρίως ταμπλό του Odlum Brown Vancouver Open. Ο Lokoli κέρδισε τον Καναδό Juan Carlos Aguilar με 6-4, 6-1.

Όσο για τον Περβολαράκη, θα επικεντρωθεί στο διπλό για το υπόλοιπο της εβδομάδας, όπου θα παίξει με τον Αυστραλό Jason Kubler. Στον 1ο γύρο θα αντιμετωπίσουν τον Σουηδό Andre Goransson και τον Ιάπωνα Ben McLachlan, Νο.3 στο ταμπλό.

Στο Βανκούβερ βρίσκονται και οι Δέσποινα Παπαμιχαήλ και Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, που αγωνίζονται σε μονά και διπλά. Η Παπαμιχαήλ θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα της απόψε γύρω στις 23:00 ώρα Ελλάδας την Αμερικανίδα Catherine Harrison. Η Βαλεντίνη, η οποία πέτυχε δυο νίκες στα προκριματικά για να μπει στο κυρίως ταμπλό, θα παίξει την ίδια ώρα με την Astra Sharma.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots