ATP
Νέα νίκη στα διπλά για Κύργιο-Κοκκινάκη

 
Νέα νίκη στα διπλά για Κύργιο-Κοκκινάκη
© Mike Lawrence/ATP Tour
tn team Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022 - 10:18

Οι Νικ Κύργιος και Θανάσης Κοκκινάκης επανενώθηκαν για το διπλό του Σινσινάτι και ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις τους στο 1000άρι των Ηνωμένων Πολιτειών, πετυχαίνοντας τη 14η νίκη τους σε 16 αναμετρήσεις φέτος.

Οι Κύργιος και Κοκκινάκης επιβλήθηκαν των Simone Bolelli και Fabio Fognini με 6-0, 6-4, σε ένα παιχνίδι που κυριάρχησαν κατά κράτος και ολοκλήρωσαν σε μια ώρα.

Οι δυο Ελληνοαυστραλοί, πρωταθλητές στο Australian Open, συνδύασαν με νίκη την επανένωσή τους, ενώ έφτασαν συνολικά τις 14 νίκες στη χρονιά, σε 16 αναμετρήσεις (14-2).

Στην αμερικανική hard court season μετρούν 5 διαδοχικές νίκες, αφού είχαν κατακτήσει το 250άρι στην Ατλάντα την προηγούμενη φορά που συνεργάστηκαν.

Στον 2ο γύρο του διπλού του Cincinnati Masters, Κύργιος και Κοκκινάκης θα αντιμετωπίσουν τους κορυφαίους του ταμπλό, Rajeev Ram και Joe Salisbury.

Θυμίζουμε πως στο διπλό του Σινσινάτι θα παίξει και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που αύριο μαζί με τον Holger Rune θα αντιμετωπίσουν τους Rafael Matos και David Vega Hernandez για τον 1ο γύρο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots