ATP
Σινσινάτι: Το πρόγραμμα της Παρασκευής

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © Mike Lawrence/ATP Tour
tn team Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022 - 9:30

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον John Isner για μια θέση στα ημιτελικά του Cincinnati Masters, ενώ αργότερα θα παίξει και στα προημιτελικά του διπλού. Στη μάχη των προημιτελικών και οι Daniil Medvedev και Carlos Alcaraz. Αναλυτικά το πρόγραμμα.

Την είσοδό του στα ημιτελικά του Σινσινάτι για 3η διαδοχική χρονιά θα διεκδικήσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον John Isner στο τρίτο παιχνίδι του κεντρικού γηπέδου, γύρω στις 22:00 ώρα Ελλάδας. Θα είναι η 7η συνάντηση του Στέφανου με τον Αμερικανό, τον οποίο έχει κερδίσει στις 4 από τις 6 προηγούμενες (4-2) και στις 4 τελευταίες.

Το πρόγραμμα θα ανοίξει και σήμερα στις 18:00 ώρα Ελλάδας, με την αναμέτρηση της Madison Keys με την Elena Rybakina. Θα ακολουθήσει η προσπάθειά του κορυφαίου της παγκόσμιας κατάταξης, Daniil Medvedev, που θα παίξει με τον εκπληκτικό όλη την εβδομάδα Taylor Fritz.

Δυο ώρες μετά τα μεσάνυκτα, η Jessica Pegula θα παίξει με την Caroline Garcia, ενώ το πρόγραμμα θα κλείσει ο αγώνας του Carlos Alcaraz με τον Cameron Norrie, που θα αρχίσει γύρω στις 04:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Στο Grandstand ξεχωρίζει ο αγώνας του Felix Auger-Aliassime με τον Borna Coric, που θα ανοίξει το πρόγραμμα του night session στις 02:00 τα ξημερώματα.

Ο Στέφανος θα αγωνιστεί και στα διπλά, με την ώρα να είναι άγνωστη μιας και θα εξαρτηθεί και από το πότε θα ολοκληρωθεί ο αγώνας του στα μονά. Κάνει μια πολύ καλή εβδομάδα ο Έλληνας παίκτης με τον Holger Rune και θα αντιμετωπίσουν τους Marcelo Arevalo και Jean-Julian Rojer, Νο.4 στο ταμπλό, για μια θέση στα ημιτελικά.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (19/08):

Center Court:
18:00 Madison Keys v. Elena Rybakina NovaSports 6HD
20:00 Daniil Medvedev [1] v. Taylor Fritz [11] COSMOTE SPORT 6HD
22:00 Stefanos Tsitsipas [4] v. John Isner COSMOTE SPORT 6HD
02:00 Jessica Pegula [7] v. Caroline Garcia [Q] NovaSports 6HD
04:00 Cameron Norrie [9] v. Carlos Alcaraz [3] COSMOTE SPORT 6HD

Grandstand:
20:30 Ajla Tomljanovic [Q] v. Petra Kvitova NovaSports 6HD
22:30 Aryna Sabalenka  [6] v. Shuai Zhang NovaSports 6HD
02:00 Felix Auger-Aliassime [7] v. Borna Coric COSMOTE SPORT 6HD

Stadium 3:
(μετά από ξεκούραση) Rune/Tsitsipas v. Arevalo/Rojer [4]

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots