ATP
Στο Laver Cup o Tiafoe

 
Frances Tiafoe
Frances Tiafoe © USTA
tn team Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2022 - 17:47

Μετά τη μεγάλη πορεία του μέχρι τα ημιτελικά του US Open, o Frances Tiafoe θα πάει στο Λονδίνο και θα παίξει για 3η φορά στην καριέρα του στο Laver Cup, ενισχύοντας την Team World.

Ο John Isner απέσυρε τη συμμετοχή του από το Laver Cup και σε μια κίνηση-ματ των διοργανωτών, θα τον αντικαταστήσει ο Frances Tiafoe, που την περασμένη εβδομάδα έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του US Open, χάνοντας μάλιστα σε ένα σπουδαίο ματς στα 5 σετ από τον μετέπειτα πρωταθλητή, Carlos Alcaraz.

"Απέδειξα πως είμαι ικανός να διεκδικώ Grand Slams", είπε ο Tiafoe, μετά την σπουδαία του πορεία στη Νέα Υόρκη.

"Λατρεύω το Laver Cup, είναι ένα τρομερό event και ελπίζω να μπορέσω να βοηθήσω την Team World στο Λονδίνο. Ξέρω τι να περιμένω και πιστεύω πως έχουμε τη δυνατότητα να κερδίσουμε την Team Europe", ανέφερε ο 24χρονος Αμερικανός, σχετικά με τη συμμετοχή του στο Laver Cup του Λονδίνου.

Θα είναι η 3η φορά που θα παίξει στη διοργάνωση ο Tiafoe, που είχε λάβει μέρος στα δυο πρώτα Laver Cup που έγιναν, το 2017 στην Πράγα και το 2018 στο Σικάγο.

Μετά και από αυτή την εξέλιξη, το τελικό line-up του φετινού Laver Cup, που θα γίνει από τις 23 έως τις 25 Σεπτεμβρίου στην O2 Arena, είναι:

Team Europe (captain: Bjorn Borg): Casper Ruud, Rafael Nadal, Στέφανος Τσιτσιπάς, Novak Djokovic, Andy Murray, Roger Federer.

Team World (captain: John McEnroe): Taylor Fritz, Felix Auger-Aliassime, Diego Schwartzman, Frances Tiafoe, Alex De Minaur, Jack Sock.  

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots