ATP
Laver Cup: Berrettini και Paul οι τελευταίες προσθήκες

 
Matteo Berrettini
Matteo Berrettini © USTA
tn team Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2022 - 14:04

Ο Matteo Berrettini και ο Tommy Paul είναι οι τελευταίες προσθήκες του φετινού Laver Cup, συμμετέχοντας στο τουρνουά ως alternates, σε περίπτωση που κάποιος από τους βασικούς παίκτες δεν μπορέσει να αγωνιστεί. Δείτε πως διαμορφώνονται τα ρόστερ των δυο ομάδων.

Με δυο δυνατές προσθήκες, αυτή του Matteo Berrettini για την Team Europe και του Tommy Paul για την Team World, ολοκληρώνει το line-up της διοργάνωσης του 2022 το Laver Cup.

Αμφότεροι οι δυο τενίστες θα συμμετέχουν στο τουρνουά ως alternates, δηλαδή ως αντικαταστάτες, σε περίπτωση που κάποιος από τις αρχικές εξάδες των δυο ομάδων δεν μπορέσει να αγωνιστεί.

Είναι η 2η διαδοχική χρονιά που κλήθηκε στο τουρνουά ο Berrettini, ο οποίος είχε λάβει μέρος και το 2021 στη Βοστώνη. Για τον Paul, θα είναι η πρώτη παρουσία σε Laver Cup.

Τα τελικά ρόστερ των δυο ομάδων είναι τα εξής:

Team Europe (captain: Bjorn Borg): Roger Federer, Rafael Nadal, Novak Djokovic, Andy Murray, Στέφανος Τσιτσιπάς, Casper Ruud, Matteo Berrettini.

Team World (captain: John McEnroe): Taylor Fritz, Felix Auger-Aliassime, Diego Schwartzman, Frances Tiafoe, Alex De Minaur, Jack Sock, Tommy Paul.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots