ATP
Τσιτσιπάς, Alcaraz και Ruud στο Ακαπούλκο το 2023

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © Abierto Mexicano
tn team Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2022 - 19:03

Το 500άρι του Ακαπούλκο ανακοίνωσε τα τρια πρώτα ονόματα για το τουρνουά του 2023, που θα είναι οι Στέφανος Τσιτσιπάς, Carlos Alcaraz και Casper Ruud.

Το τουρνουά του Ακαπούλκο κάθε χρόνο προσελκύει μεγάλο ενδιαφέρον και το 2023 δεν θα αποτελέσει εξαίρεση. Στους πρώτους 3 παίκτες που ανακοινώθηκαν για το τουρνουά, βρίσκονται το Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης και πρωταθλητής του US Open, Carlos Alcaraz, το Νο.2 και φιναλίστ του US Open, Casper Ruud, καθώς και το Νο.6 και πρώην Νο.3, ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Για τον Στέφανο θα είναι η 3η διαδοχική παρουσία στο μεξικανικό τουρνουά, όπου ήταν φιναλίστ στην πρώτη του εμφάνιση, το 2021, καθώς και ημιφιναλίστ το 2022. Έχει 7 νίκες σε 9 αναμετρήσεις στην καριέρα του στο Ακαπούλκο.

Για τους δυο πρώτους της παγκόσμιας κατάταξης, Alcaraz και Ruud, θα είναι η 2η παρουσία, αφού είχαν παίξει και οι δυο στο τουρνουά του 2021. O Alcaraz είχε χάσει στον 1ο γύρο από τον μετέπειτα πρωταθλητή, Alexander Zverev, ενώ ο Ruud είχε φτάσει στα προημιτελικά, όπου θα έπαιζε με τον Zverev, αλλά είχε αποσύρει τη συμμετοχή του λόγω ενός τραυματισμού στον καρπό.

To Abierto Mexicano του 2023 θα διεξαχθεί την εβδομάδα 27 Φεβρουαρίου με 4 Μαρτίου.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots