ATP
Laver Cup: Το πρόγραμμα του Σαββάτου

 
Laver Cup: Το πρόγραμμα του Σαββάτου
tn team Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2022 - 12:21

Με το σκορ στο 2-2 και διπλή αποστολή του Novak Djokovic για την Ευρώπη, θα συνεχιστεί σήμερα το Laver Cup. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.

Η δράση στην O2 Arena του Λονδίνου, όπου φιλοξενείται το φετινό Laver Cup, θα ξεκινήσει και σήμερα στις 15:00 ώρα Ελλάδας, με την αναμέτρηση του Matteo Berrettini με τον Felix Auger-Aliassime να ανοίγει το πρόγραμμα.

Στις 17:00 περίπου θα ακολουθήσει η αναμέτρηση του Cameron Norrie με τον Taylor Fritz, που αναμένεται επίσης εξίσου δυνατή και αμφίρροπη.

Στο night session θα έχει διπλή εμφάνιση ο Novak Djokovic, ο οποίος θα παίξει πρώτα στο μονό, στις 21:00 ώρα Ελλάδας, απέναντι στον ημιφιναλίστ του US Open, Frances Tiafoe.

Στη συνέχεια θα ολοκληρωθεί το πρόγραμμα της ημέρας με το διπλό, όπου οι Berrettini και Djokovic θα αντιμετωπίσουν τους Alex De Minaur και Jack Sock.

Μετά και τους αγώνες της 1ης ημέρας του τουρνουά, Team Europe και Team World έχουν από 2 βαθμούς. Η κάθε νίκη σήμερα μετράει για 2 βαθμούς, ενώ αύριο η κάθε νίκη θα προσφέρει 3 βαθμούς. Η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στους 13 βαθμούς θα κατακτήσει τον τίτλο.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (24/09):

O2 Arena:
15:00 Matteo Berrettini v. Felix Auger-Aliassime Eurosport 1HD
17:00 Cameron Norrie v. Taylor Fritz Eurosport 1HD
21:00 Novak Djokovic v. Frances Tiafoe Eurosport 1HD
23:00 Berrettini/Djokovic v. De Minaur/Sock Eurosport 1HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots