ATP
Νίκη και στο διπλό για Djokovic και Berrettini (vids)

 
Νίκη και στο διπλό για Djokovic και Berrettini (vids)
tn team Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2022 - 0:32

Oι Novak Djokovic και Matteo Berrettini ήταν η ήρωες της σημερινής ημέρας για την Team Europe και διεύρυναν το προβάδισμα των πρωταθλητών στο 8-4, ολοκληρώνοντας ιδανικά τη 2η ημέρα του Laver Cup.

Οι Djokovic και Berrettini επιβλήθηκαν των Alex De Minaur και Jack Sock με 7-5, 6-2 και έκαναν το 8-4 για την Team Europe επί της Team World, στο τέλος της 2ης ημέρας του Laver Cup του Λονδίνου.

Djokovic και Berrettini ήταν οι ήρωες της σημερινής ημέρας για την ομάδα της Ευρώπης, αφού αμφότεροι κέρδισαν νωρίτερα σήμερα και στα μονά, με αποτέλεσμα η Team Europe να πάρει τις νίκες στα 3 από τα 4 παιχνίδια του Σαββάτου και να κάνει μεγάλο βήμα για τον 5ο συνεχόμενο τίτλο. Θυμίζουμε πως σε όλα τα Laver Cup έως τώρα, το 2017, το 2018, το 2019 και το 2021, κέρδισε η Team Europe.

Στο τελευταίο ματς της ημέρας, Djokovic και Berrettini, που για 1η φορά έπαιξαν μαζί διπλό, προηγήθηκαν με 3-0 και έμειναν μπροστά μέχρι το 5-2. Οι De Minaur και Sock ισοφάρισαν σε 5-5, αλλά με ένα νέο break οι παίκτες της Ευρώπης έκαναν το 7-5 και κατέκτησαν το 1ο σετ.

Στο 2ο σετ Djokovic και Berrettini έκαναν 2 φορές break, στο 4ο (3-1) και στο 8ο game (6-2), για να φτάσουν στη νίκη σε 1 ώρα και 23 λεπτά και να διευρύνουν το προβάδισμα για την ομάδα τους.

Έχοντας πλέον 8 βαθμούς και με τα αυριανά παιχνίδια να δίνουν από 3 βαθμούς, η Team Europe χρειάζεται να κερδίσει τους 2 από τους 4 αυριανούς αγώνες, για να κατακτήσει και αυτόν τον τίτλο. Η Team World αντιθέτως θα χρειαστεί να κερδίσει τουλάχιστον τους 3 από τους 4 αυριανούς αγώνες, για να κατακτήσει το πρώτο της πρωτάθλημα στο Laver Cup. 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots