ATP
Καλή αρχή για Sinner στη Σόφια (vids)

 
Καλή αρχή για Sinner στη Σόφια (vids)
© Sofia Open
tn team Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022 - 20:35

O Jannik Sinner ξεπέρασε χωρίς πρόβλημα το πρώτο του εμπόδιο στη Σόφια και μπήκε στους προημιτελικούς του Sofia Open, παραμένοντας αήττητος στο τουρνουά της Βουλγαρίας.

O Sinner, No.1 στο ταμπλό του Sofia Open, ξεκίνησε σήμερα τις υποχρεώσεις του για το τουρνουά της Βουλγαρίας, κερδίζοντας τον Nuno Borges με 6-3, 6-4.

Δεν αντιμετώπισε προβλήματα ο 20χρονος Ιταλός τενίστας, ο οποίος δεν επέτρεψε στον αντίπαλό του να φτάσει σε break point και "έσπασε" 2 φορές το σερβίς του, από μια σε κάθε σετ και μάλιστα νωρίς, για να προηγηθεί με 3-0 στο 1ο και με 3-1 στο 2ο.

Αυτή ήταν η 10η νίκη του σε ισάριθμες αναμετρήσεις στη Σόφια, όπου ήταν πρωταθλητής το 2020 και το 2021. Στα προημιτελικά της indoor διοργάνωσης της ΑΤΡ 250 κατηγορίας, θα αντιμετωπίσει τον Aleksandar Vukic, που κέρδισε τον Fernando Verdasco με 1-6, 6-4, 6-3.

Νωρίτερα σήμερα, ο Holger Rune επικράτησε του Lorenzo Sonego με 6-7 (1), 6-4, 6-3 και πήρε επίσης την πρόκριση για τα προημιτελικά, όπου τον περίμενε ο Ilya Ivashka. Θυμίζουμε πως ο Ivashka απέκλεισε χθες τον Grigor Dimitrov, No.3 στο ταμπλό.

Εκτός προημιτελικών έμεινε και ο Pablo Carreno Busta, No.2 στο ταμπλό, που ηττήθηκε στην πρεμιέρα του σήμερα από τον Marc-Andrea Huesler, με 6-3, 3-6, 6-2. Ο Huesler θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά τον Kamil Majchrzak, που με τη σειρά του απέκλεισε τον Oscar Otte, No.8 στο ταμπλό, με 4-6, 6-2, 6-4.

Τέλος, την καταπληκτική του πορεία συνεχίζει ο Jan-Lennard Struff, που κέρδισε τον Ugo Humbert με 6-3, 6-1 σε 61 μόλις λεπτά. Ο Struff, ο οποίος ξεκίνησε από τα προκριματικά την προσπάθειά του στη Σόφια, θα παίξει με το Νο.4 του ταμπλό, Lorenzo Musetti, που απέκλεισε χθες τον Alexandar Lazarov.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots