ATP
Τουρνουά επίδειξης στο Ντουμπάι με Nole, Swiatek και Κύργιο

 
Τουρνουά επίδειξης στο Ντουμπάι με Nole, Swiatek και Κύργιο
© AELTC
tn team Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022 - 17:03

Το Ντουμπάι θα φιλοξενήσει ένα μεγάλο τουρνουά επίδειξης λίγο πριν τα Χριστούγεννα και την έναρξη της νέας σεζόν, στο οποίο θα συμμετέχουν συνολικά 16 παίκτες, μεταξύ των οποίων οι Novak Djokovic, Iga Swiatek, Νικ Κύργιος και Simona Halep.

Πολλοί παίκτες πραγματοποιούν την προετοιμασία τους στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα κατά τη διάρκεια των pre-season και σήμερα ανακοινώθηκε η σύσταση ενός νέου τουρνουά επίδειξης, με πολλά κορυφαία ονόματα.

Το τουρνουά θα λάβει χώρα στην Coca-Cola Arena του Ντουμπάι από τις 19 έως τις 24 Δεκεμβρίου και θα λάβουν μέρος μεταξύ άλλων οι Novak Djokovic, Iga Swiatek, Νικ Κύργιος, Alexander Zverev, Simona Halep και Elena Rybakina!

Θα είναι ένα ομαδικό τουρνουά, με τους 16 παίκτες που θα συμμετέχουν συνολικά, να χωρίζονται σε 4 ομάδες. Θα παίξουν όλες μεταξύ τους και οι δυο καλύτερες βάσει βαθμολογίας θα προκριθούν στον τελικό. Οι αγώνες θα περιλαμβάνουν μονά, αλλά και μεικτά διπλά. Θα είναι best-of-three, αλλά αντί για 3ο σετ θα παίζεται match tie-break 10 πόντων.

Τέλος, οι διοργανωτές προμηνύουν μια φαντασμαγορική εκδήλωση, στην οποία θα συμμετέχουν και οι παγκοσμίου φήμης DJs, Tiesto και Armin Van Buuren.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots